Πολιτική|28.05.2024 20:21

Ευρωεκλογές 2024 - Κασσελάκης: «Στην Ελλάδα όλα είναι ακριβότερα» - Νέο βίντεο

Newsroom

Στο θέμα της ακρίβειας επανέρχεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με νέο βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κασσελάκης: «Πόσο ψέμα χωρίς λογο»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αυτή φορά επικαλούμενος ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, συνέκρινε τι τιμές προϊόντων στην Ελλάδα με αυτές σε άλλες χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης.

«Ψέμα, ψέμα, ψέμα… Πόσο ψέμα χωρίς λόγο! Λες για τη φέτα που έχει εκτοξευτεί, σου απαντούν ''ναι, αλλά το μισό κιλό έχει φτηνά''. Λες για το ελαιόλαδο που το πληρώνουν φτηνότερα οι Γερμανοί από εμάς, λένε ψέματα ότι συνέκρινες ανόμοια προϊόντα: Εδώ λοιπόν: Ίδια προϊόντα, ίδιες συσκευασίες, από το ρεπορτάζ του συριζαϊκού ΣΚΑΪ», επισημαίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Όλα στην Ελλάδα ακριβότερα. Υπάρχει λύση», συμπληρώνει και τονίζει ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι κοστολογημένο. «2,7 δισ. το πρόγραμμά μας για την ακρίβεια σύμφωνα με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. 3,2 δισ. τα έσοδα από την έκτακτη φορολόγηση των υπερκερδών τραπεζών, εταιρειών διύλισης και ενέργειας. Και ανακούφιση για εσάς. Και μισό δισ. στα ταμεία του κράτους».

Κλείνοντας ρίχνει τα βέλη του στη ΝΔ, λέγοντας, «τι μας θυμίζει αυτό το ποσό; Φυσικά, τα χρέη της ΝΔ!», 

ΣΥΡΙΖΑΕυρωεκλογέςευρωεκλογές 2024τιμέςακρίβειαΣτέφανος Κασσελάκηςειδήσεις τώρα