Πολιτική|05.06.2024 16:42

Ευρωεκλογές 2024 - Ανδρουλάκης: Δεν πίστευα ποτέ ότι θα γίνω πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Newsroom

Για τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια, τη σχέση με τον γιο του, καθώς και για τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη μίλησε ο Νίκος Ανδρουλάκης σε μία διαφορετική συνέντευξη στην εκπομπή Fay's time, στον ΣΚΑΪ.

Αρχικά ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στην ομάδα του Παναθηναϊκού που υποστηρίζει και μίλησε για τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια, μοιράστηκε φωτογραφίες του από το γήπεδο σε μικρότερη ηλικία με μακριά μαλλιά, ενώ μίλησε και για τη σχέση με την πρώην γυναίκα του και τον 12χρονο γιό του, για τον οποίον δήλωσε χαριτολογώντας ότι «η μαμά του εκμεταλλεύτηκε την απουσία μου στις Βρυξέλλες και τον έκανε Ολυμπιακό».

Τι είπε για το ΠΑΣΟΚ

«Στόχος μου είναι μέσα από τη θέση μου να κάνουμε καλό στην πατρίδα μας», είπε και τόνισε ότι δεν πίστευε ότι θα γίνει κάποια στιγμή πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. «Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας είναι η ακρίβεια και η στέγαση. Άκουγα τις προάλλες τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για επέκταση του προγράμματος "Σπίτι Μου" και αναρωτιέμαι, έχουμε κάτι να πούμε για όσους δεν μπορούν να αγοράσουν ακίνητα; Επίσης, να σας θυμίσω ότι κάναμε εκστρατεία σε όλη την Ελλάδα και για το ζήτημα της Golden Visa, η ρύθμιση της οποίας ήρθε κατόπιν δικών μας πιέσεων και πρωτοβουλιών».

Η σχέση με Μητσοτάκη και η κριτική στον Κασσελάκη

Ερωτηθείς για τη σχέση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διευκρίνισε ότι δεν κρατά κανένα προσωπικό πρόβλημα και κακίες σε κανέναν, κατηγορώντας όμως ταυτόχρονα τον κ. Μητσοτάκη ότι «επιδεικνύει μια αλαζονεία και μια έπαρση απέναντι στα προβλήματα». «Όταν έχεις καβαλήσει καλάμι, ο λαός οφείλει να σου δώσει ένα μήνυμα».

Απαντώντας στο κ. Κασσελάκη είπε: «Όσο ασχολούμαστε μαζί του, κερδίζει ο Μητσοτάκης. Χάνουμε χρόνο από το να ασχολούμαστε με τα σοβαρά προβλήματα, αποτελεί απαξίωση της δημόσιας συζήτησης να συζητάμε όλη την ώρα για τη lifestyle επικαιρότητα του κ. Κασσελάκη. Θα ήξερε κανείς τις υποκλοπές και το Predator αν δεν πήγαινε στοιχεία στον Εισαγγελέα; Ποιος πήγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο; Ποιος έβγαλε αντισυνταγματικό τον νόμο Τσιάρα για συγκάλυψη; Αν έκανα μήνυση στον κ. Μητσοτακη, θα έφευγε η υπόθεση από τη Δικαιοσύνη και θα πήγαινε απευθείας στη Βουλή, όπου και όλη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας θα λειτουργούσε ως "ασπίδα" του»

ΠΑΣΟΚΕυρωεκλογέςΚυριάκος Μητσοτάκηςευρωεκλογές 2024Νίκος Ανδρουλάκηςειδήσεις τώραΣτέφανος Κασσελάκης