Πολιτική|05.06.2024 22:08

Ευρωεκλογές 2024 - Βελόπουλος: Μητσοτάκης και Κασσελάκης είναι βουτηγμένοι στον βούρκο του μαύρου χρήματος και της διαφθοράς

Newsroom

Εξηγήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Στέφανο Κασσελάκη για την περιουσιακή τους κατάσταση ζήτησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο OPEN και τους κάλεσε να αποδείξουν ότι «ο ένας δεν έχει μαύρο χρήμα και ο άλλος off shore εταιρεία».

Πυρά για την ακρίβεια και τα εθνικά θέματα

«Είναι βουτηγμένοι μέσα στον βούρκο του μαύρου χρήματος και της διαφθοράς», είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και μίλησε για τις πτήσεις που έκανε ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιώντας το πρωθυπουργικό αεροσκάφος. «Το πρωθυπουργικό αεροσκάφος δεν είναι για προεκλογική περίοδο και βόλτες», είπε.

Για την ακρίβεια είπε ότι προτείνει μέτρα χωρίς δημοσιονομικό κόστος όπως να γίνει κακούργημα η αισχροκέρδεια. Μάλιστα πρόσθεσε ότι «από την αισχροκέρδεια κερδίζει η κυβέρνηση».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης απέρριψε την πιθανότητα συνεργασίας με κάποιο άλλο κόμμα και ζήτησε από τους πολίτες να ψηφίσουν διότι «θέλω να κυβερνήσω».

Την ίδια ώρα εξαπέλυσε πυρά κατά πάντων για τη Συμφωνία των Πρεσπών και τόνισε πως αν το κόμματου βρισκόταν στην κυβέρνηση θα «έσκιζε τη συμφωνία».

Ελληνική ΛύσηΚυριάκος ΒελόπουλοςΕυρωεκλογέςευρωεκλογές 2024ειδήσεις τώρα