Πολιτική|06.06.2024 19:06

Ευρωεκλογές 2024 - Κασσελάκης: Δεν αφορά τον Έλληνα πολίτη η εταιρεία που έχω δηλώσει - Το σπίτι γύρισε στο όνομά μου

Newsroom

«Υπήρχε μία εταιρεία που άνηκε στην Osios LLC, είχε το σπίτι στο όνομά της για λίγους μήνες και επέστρεψε στο όνομά μου. Η εταιρεία αυτή αφορά το σπίτι μου στις ΗΠΑ, το οποίο μισθώνεται και εξυπηρετεί την υποθήκη της. Τι άλλαξε στη ζωή του Έλληνα τώρα; Απολύτως τίποτα», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης αναφορικά με το πόθεν έσχες του στο Mega.

«Τιμή μου που με στοχοποιούν»

Παράλληλα, τόνισε πως οι Έλληνες πολίτες δεν γνωρίζουν το πόθεν έσχες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και άλλων πολιτικών, για τα έτη 2022 και 2023.

Όπως είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «το σύστημα τον στοχοποιεί, τονίζοντας πως όλο αυτό γίνεται για να αποπροσανατολιστούν οι πολίτες από το έγκλημα των Τεμπών και την ακρίβεια».

«Είμαι διάφανος. Ξέρετε που ζω, αν θέλετε να δείτε τα αποτελέσματά μου στη ναυτιλία μπορείτε να τα δείτε. Τιμή μου που με στοχοποιούν και θέλουν να με ελέγξουν τόσο πολύ. Θα συνεχίσω να παλεύω με τη δύναμη του κόσμου», είπε.

«Όταν ανοίξουν την πλατφόρμα, όλοι μαζί (σ.σ.: να υποβάλλουν το Πόθεν Έσχες), τη διαφάνεια που θέλει ο ελληνικός λαός. Ο ελληνικός λαός απαιτεί πολιτική συζήτηση και όχι πολιτικό παιχνίδι», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Είμαι ο μόνος που ‘χαλάει’ την πιάτσα»

«Όλα τα κόμματα έχουν στραφεί εναντίον μου. Τα κόμματα που αυτοαποκαλούνται προοδευτικά στρέφονται εναντίον μου, αντί να στραφούν ενάντια της στυγνής νεοφιλελεύθερης πολιτικής του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η απάντηση είναι γιατί είμαι ο μόνος που χαλάει την πιάτσα για όλους», είπε σχετικά με τις επιθέσεις που δέχεται από τους πολιτικούς αρχηγούς των υπόλοιπων κομμάτων.

Όσο για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη ανέφερε: «Όταν βλέπεις ένα σύστημα να σε παρακολουθεί και να είσαι αρχηγός μίας ιστορικής παράταξης και να μην έχεις καταφέρει να αλλάξεις το σύστημα, να καταρρεύσει η κυβέρνηση, σημαίνει πολύ απλά ότι δεν έχεις τη λαϊκή βάση και τη δυναμικότητα να φέρεις την αλλαγή», είπε.

Εκτός από Παιδεία και Υγεία, ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί ένα κράτος Δικαίου, «που έχει καταλυθεί αυτή τη στιγμή και το βλέπει και η Ευρώπη», όπως σχολίασε ο Στέφανος Κασσελάκης.

ΣΥΡΙΖΑΕυρωεκλογέςπόθεν έσχεςευρωεκλογές 2024Στέφανος Κασσελάκηςειδήσεις τώρα