Πολιτική|06.06.2024 21:00

Ευρωεκλογές 2024 - Κασσελάκης: Live η κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Σύνταγμα

Newsroom

Σε εξέλιξη βρίσκεται στην πλατεία Συντάγματος η κεντρική ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Ευρωεκλογές 2024 - Δείτε ζωντανά την ομιλία

«Μηχανισμός μαύρης προπαγάνδας»

«Δεν περίμενα ποτέ ότι σε ευρωπαϊκό κράτος θα έχει συγκροτηθεί ένας τέτοιος μηχανισμός μαύρης προπαγάνδας που να επιχειρεί να τσακίσει, να συντρίψει, να εξοντώσει τον πολιτικό του αντίπαλο. Που να προσπαθεί να φτάσει μέχρι το μεδούλι της ψυχής του άλλου και να αμφισβητήσει την εντιμότητα και την αξιοπρέπειά του», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στη συνέχεια είπε: «Το έζησα με τη δημοσιοποίηση των περιουσιακών μου στοιχείων. Τέτοια λύσσα. Τέτοια λάσπη. Τέτοιο ψέμα. Τέτοιο στημένο παιχνίδι. Τέτοια ανοιχτή γραμμή Μαξίμου και εντεταλμένων του ΜΜΕ δεν φανταζόμουν ποτέ στη ζωή μου».

Είπε ότι αυτό έγινε «από τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Από την οικογένεια που έσκαβε να φυτέψει και έβρισκε αρχαία στο χωράφι της».

«Από τον άνθρωπο που σπούδασε με μέσον, μπήκε στην εθνική τράπεζα με μέσον, απέτυχε με μέσον, έπιασε το οικογενειακό έδρανο στη Βουλή και έρχεται να παρουσιαστεί ως τιμητής των ανθρώπων έχοντας 39 ακίνητα με τον μισθό του βουλευτή, αδήλωτο σπίτι, αδήλωτη off shore και δύο ολόκληρα χρόνια να παρουσιάσει πόθεν έσχες γιατί κρατάει ο ίδιος κλειστή την ηλεκτρονική πλατφόρμα!» πρόσθεσε.

«Προκάλεσα τον Μητσοτάκη να καταθέσουμε μαζί πόθεν έσχες»

«Τον προκάλεσα: Είναι ο πρωθυπουργός. Με ένα τηλεφώνημα μπορεί να ανοίξει την πλατφόρμα. Του είπα: Κύριε Μητσοτάκη, ανοίξτε την ηλεκτρονική πλατφόρμα για το 2023 να πάμε μαζί αύριο να καταθέσουμε τα πόθεν έσχες μας. Να δούμε πού θα τρέχουν να κρυφτούν τα τρολ, οι περούκες και τα πληρωμένα πιστόλια σας», σημείωσε στη συνέχεια.

Στη συνέχεια είπε: «Δίνει τρίμηνη παράταση στην υποβολή των δηλώσεων για το 2023 - και των αρχικών. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν θα ανοίξει ούτε στις 30 Ιουνίου, αλλά τρεις μήνες μετά. Και μπορώ να ρωτήσω πλέον με ασφάλεια. Τι φοβάται; Κρύβει κάτι ή θέλει να κρατάει δέσμιο τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης».

«Εγώ δεν είμαι Ανδρουλάκης»

«Κύριε Μητσοτάκη, σας τα είπαν λάθος. Εγώ δεν είμαι Ανδρουλάκης να με κρατάτε με τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ. Δεν με κρατάτε από πουθενά. Γιατί κανένας δεν με κρατάει από πουθενά», ανέφερε στη συνέχεια.

«Ο στόχος τους δεν είναι να δείξουν ότι είναι εκείνοι καθαροί, γιατί ο κόσμος ξέρει ότι δεν είναι. Ο στόχος τους είναι να δείξουν ότι «όλοι το ίδιο είναι».

ΣΥΡΙΖΑΣτέφανος Κασσελάκηςειδήσεις τώραΕυρωεκλογέςευρωεκλογές 2024