Πολιτική|09.06.2024 12:03

Ευρωεκλογές 2024 - Ανδρουλάκης: «Εμπιστευτείτε μας, δεν θα σας απογοητεύσουμε»

Newsroom

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του στην Κρήτη άσκησε τα εκλογικά του δικαιώματα  στις Ευρωεκλογές ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κάλεσε τους πολίτες να εμπιστευτούν το ΠΑΣΟΚ και εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης. «Η πατρίδα μας έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ να προκύψει σήμερα το βράδυ ισχυρή αξιόπιστη αντιπολίτευση, που θα είναι η επόμενη δυνατή κυβερνητική επιλογή. Απέναντι σε μια κυβέρνηση ασυδοσίας και αλαζονείας, που περιφρονεί τα μεγάλα καθημερινά προβλήματα του ελληνικού λαού: την ακρίβεια, τη στεγαστική κρίση, τα ζητήματα της υγείας», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλες τις εξελίξεις για τις εκλογές στο Live Blog του ethnos.gr

Εστιάζοντας στους ευρωπαϊκούς συσχετισμούς τόνισε ότι η σοσιαλδημοκρατία είναι η επιλογή να για να μπει εκ νέου η Ευρώπη σε τροχιά σύγκλισης. «Θέλω κάθε Έλληνας και Ελληνίδα να σκεφτούν τα 10 χρόνια της κρίσης. Ποιες δυνάμεις επέβαλαν την σκληρή λιτότητα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Και ποιες δυνάμεις στήριξαν τη δικαιοσύνη και την αλληλεγγύη. Το κόμμα που εκπροσωπεί η Νέα Δημοκρατία, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Η αλληλεγγύη, η ενότητα, οι κοινές οικονομικές πολιτικές για να πάμε από την εποχή των ανισοτήτων και της απόκλιση σε αυτή σύγκλισης, είναι επιλογή της σοσιαλδημοκρατίας. Για αυτό σήμερα έχετε πολλούς λόγους να ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ. Σας ζητώ να μας εμπιστευτείτε. Να είστε σίγουροι ότι δεν θα σας απογοητεύσουμε», συμπλήρωσε. 

Ευρωεκλογέςειδήσεις τώραΝίκος Ανδρουλάκηςευρωεκλογές 2024ΠΑΣΟΚ