Πολιτική|10.06.2024 12:54

Ευρωεκλογές 2024 - Δουδωνής κατά Γιαννακοπούλου: «Είχε έτοιμη δήλωση αμφισβήτησης του Ανδρουλάκη»

Newsroom

Επίθεση κατά της συναδέλφου του και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νάντιας Γιαννακοπούλου εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Δουδωνής, με αφορμή της δηλώσεις της μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Ο κ. Δουδωνής, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε πως η Νάντια Γιαννακοπούλου «είχε έτοιμη δήλωση αμφισβήτησης του Νίκου Ανδρουλάκη» αναφορικά με τα ποσοστά και την επίδοση του κόμματος στις ευρωεκλογές, αναφερόμενος στις δηλώσεις της κα Γιαννακοπούλου που άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σε δηλώσεις της είχε πει πως «το ΠΑΣΟΚ έχει όργανα και θα συζητηθούν τα πάντα, τι έγινε λάθος, τι έγινε σωστά στις ευρωεκλογές». Σε ερώτηση για το αν υπάρχει θέμα αρχηγού είχε απαντήσει πως «όταν θα τα συζητήσουμε όλα, εννοούμε όλα».

Η Νάντια Γιαννακοπούλου υπογράμμισε πως ο στόχος που είχε θέσει το ΠΑΣΟΚ ήταν η δεύτερη θέση με ισχυροποίησή του ποσοστού, αποδεχόμενο πως το δεύτερο έγινε καθώς «είχαμε άνοδο, έστω και μικρή». Όπως πρόσθεσε, μάλιστα, «κάποια στιγμή είμαστε δεύτερο κόμμα, μετά το χάσαμε».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Δουδωνής, άφησε αιχμές κατά της κα Γιαννακοπούλου, αποδίδοντας της μερίδιο της ευθύνης για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, λέγοντας ότι στο κόμμα υπάρχει «επί οκτώ μήνες μια υποτροπιάζουσα κατάσταση εσωστρέφειας, με συγκεκριμένο στόχο», συμπληρώνοντας πως «δεν τους βγήκε και το αποτέλεσμα που ήθελαν».

ΠΑΣΟΚευρωεκλογές αποτελέσματαευρωεκλογές 2024Νίκος ΑνδρουλάκηςΕυρωεκλογέςειδήσεις τώραΝάντια Γιαννακοπούλου