Πολιτική|10.06.2024 20:40

Ευρωεκλογές 2024 - Έλλη Στάη: Το δίλημμα Κασσελάκη την επόμενη ημέρα

Newsroom

Για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών μίλησε στην τηλεόραση του OPEN, η δημοσιογράφος Έλλη Στάη κάνοντας λόγο για ένα μεγάλο δίλημμα που καλείται να απαντήσει ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Καμία σχέση του κόμμα Κασσελάκη με αυτό του Τσίπρα»

Η ίδια αρχικά είπε για την αλλαγή του χαρακτήρα των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ. «Αναρωτιέμαι αν το εκλογικό σώμα, οι ψηφοφόροι που ψήφισαν στις ευρωεκλογές τον ΣΥΡΙΖΑ πόση σχέση έχουν ποσοστιαία έχουν με τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ των εθνικών εκλογών του 2023 με πρόεδρο τον κύριο Αλέξη Τσίπρα. Θεωρώ ότι έχουν μικρή σχέση» ανέφερε.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «O Κασσελάκης έχει ένα σαφές δίλημμα μετά το χτεσινό εκλογικό αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ που καταγράφει συνεχή πτώση σε όλες τις τελευταίες εκλογές, δεν μπόρεσε να το συγκρατήσει ούτε να το ανεβάσει καθόλου. Εάν αυτό το κόμμα θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ όπως τον ξέραμε ή θα είναι ένα απολύτως προσωποπαγές κόμμα, το κόμμα Κασσελάκη, το οποίο θα πρέπει να μας δώσει τα στοιχεία της ιδεολογικής του υπόστασης, που βρίσκεται. Κουβαλούσε το κόμμα Τσίπρα, από δω και πέρα με δεδομένου την προσωπικότητά του το προσωπαγές στοιχείο θα μείνει αλλά μένει να μας πει σε ποιο χώρο θα το εντάξει»

ΕυρωεκλογέςΈλλη Στάηευρωεκλογές αποτελέσματαευρωεκλογές 2024ειδήσεις τώρα