Πολιτική|13.06.2024 11:26

Μπακογιάννη: Για αφίσα στο Δελφινάριο όσα γίνονται στο ΠΑΣΟΚ - Απομυθοποιήθηκε η κεντροαριστερά

Newsroom

Τις εξελίξεις στο χώρο της κεντροαριστεράς, μετά και το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών σχολίασε η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία αναφέρθηκε και σε όσα συμβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ τις τελευταίες ώρες.

«Πλήρης απομυθοποίηση μίας ιδεολογίας»

«Είναι πραγματικά θλιβερό. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό. Δεν έχω ξαναζήσει αυτήν την πλήρη απομυθοποίηση μίας ιδεολογίας. Της κεντροαριστεράς. Δεν είναι τυχαίο ότι στο Ευρωκοινοβούλιο, δεν υπάρχει η κεντροαριστερά», είπε η κ. Μπακογιάννη.

«Οι ευρωβουλευτές που εξέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάνε στο κόμμα της κεντροαριστεράς που έχει ταχθεί εναντίον της οποιασδήποτε ευρωπαϊκής αμυντικής δαπάνης. Ο κ. Κασσελάκης όμως συνεχάρη τον κ. Δένδια για τους εξοπλισμούς. Άρα η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι οι εξοπλισμοί θα πληρώνονται από το υστέρημα των Ελλήνων και όχι και από τους ευρωπαϊκούς πόρους που ζητά ο κ. Μητσοτάκης. Δεν πήραμε απάντηση», ανέφερε στη συνέχεια.

Τι είπε για το ΠΑΣΟΚ

«Εμένα αυτό με προσβάλλει που είμαι τόσα χρόνια στην πολιτική. Δεν μπορούμε να κουβεντιάσουμε κάτι που αφορά τον πολύ κόσμο, όπως η ασφάλεια, η οικονομία, το Ταμείο Ανάκαμψης. Θυμάμαι ανθρώπους της Αριστεράς που σεβόμασταν. Είχαν εκτόπισμα» ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Καταλήγοντας, σχολίασε τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ: «Αυτό που γίνεται σήμερα στο ΠΑΣΟΚ είναι για να βγει αφίσα στο Δελφινάριο».

ΣΥΡΙΖΑΝτόρα ΜπακογιάννηΠΑΣΟΚΝέα ΔημοκρατίαΕυρωκοινοβούλιοειδήσεις τώρα