Πολιτική | 13.06.2024 16:41

ΠΑΣΟΚ: Πυκνώνει η αμφισβήτηση στον Ανδρουλάκη από κορυφαία στελέχη – Η απάντηση της Χαριλάου Τρικούπη

Newsroom

Αναταράξεις στο ΠΑΣΟΚ, με ορισμένα στελέχη να ζητούν δυναμική επανεκκίνηση ενόψει των βουλευτικών εκλογών.

Μετά την επιστολή του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου που ζητάει έναρξη του διαλόγου στο εσωτερικό του κόμματος και επίσπευση των διαδικασιών για εκλογή νέου προέδρου, τοποθετήθηκαν ο Νίκος Παπανδρέου, ο Παύλος Γερουλάνος και σήμερα η Νάντια Γιαννακοπούλου και ο Χάρης Καστανίδης.

Μάλιστα, η κα Γιαννακοπούλου «απασφάλισε» απαντώντας και στα σχόλια της Χαριλάου Τρικούπη περί εσωστρέφειας, «εσωστρέφεια είναι να πάμε έτσι για 1,5 χρόνο μέχρι τις επόμενες εκλογές; Αυτό που εκφράζει ο Νίκος Ανδρουλάκης που πήρε το 12,8% δεν πρέπει να το συζητήσουμε;», ρώτησε και υπενθύμισε τη στάση που είχε ο κ. Ανδρουλάκης επί Φώφης Γεννηματά, που έλεγε πως πρέπει να γίνονται συνεδριάσεις οργάνων πιο συχνά. «Αυτό δεν έλεγε τότε όταν ήμασταν κάτω από τον πήχη; Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά τώρα;», διερωτήθηκε επίσης.

Το κλίμα ηλεκτρίζεται επικίνδυνα

Η Νάντια Γιαννακοπούλου εξαπέλυσε και σφοδρή επίθεση κατά του Παναγιώτη Δουδωνή, ο οποίος την έχει κατηγορήσει πως είχε έτοιμη από καιρό τη δήλωση κατά του Νίκου Ανδρουλάκη, αποκαλώντας τον «διορισμένο συνάδελφο».

Το κλίμα ηλεκτρίζεται επικίνδυνα στο ΠΑΣΟΚ, με τη Χαριλάου Τρικούπη να επαναλαμβάνει ότι «αντί να μιλούμε για τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ που βγαίνουν βαριά τραυματισμένοι από την πρόσφατη εκλογική διαδικασία, μιλούμε για το ΠΑΣΟΚ που έστω και οριακά έχει μια μικρή αύξηση».

Τέλος, προτάσσει την ενότητα και διευκρινίζει πως δεν πρόκειται να μπει σε άλλη διαδικασία εκτός από την τήρηση του καταστατικού που προβλέπει εσωκομματικές εκλογές το φθινόπωρο του 2025.

ΠΑΣΟΚΟδυσσέας ΚωνσταντινόπουλοςΝίκος ΑνδρουλάκηςΝάντια Γιαννακοπούλουειδήσεις τώρα