Πολιτική|18.06.2024 12:26

Άγρια κόντρα Π. Παππά με Θ. Φωτίου: «Δώστε πίσω τις έδρες - Εσείς δεν θα εκλεγείτε»

Newsroom

Σφοδρή σύγκρουση ξέσπασε ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Παππά και τη βουλευτή της Νέας Αριστεράς, Θεανώς Φωτίου, σε πάνελ του Action 24 όπου και ήταν προσκεκλημένοι. Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος ζήτησε το σχόλιο της κ. Φωτίου, αναφορικά με την θέση του ΣΥΡΙΖΑ ότι «εσείς της Νέας Αριστεράς, δεν είστε νομιμοποιημένοι να κατέχετε τις έδρες σας».

Κόντρα στον τηλεοπτικό αέρα

Τότε η κ. Φωτίου απάντησε: «αυτό να μην το λένε οι άνθρωποι, οι οποίοι έχασαν το 37% της δύναμής τους, σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση». Ο Πέτρος Παππάς παρενέβη ρωτώντας «ποιο 37%, κυρία Φωτίου;», με την κυρία Φωτίου να απαντά «σε ψήφους». Ο κύριος Παππάς στη συνέχεια είπε ότι «το 2,4% δεν νομιμοποιεί κανένα κόμμα να κατέχει έδρες», για να προσθέσει «φέρτε τις έδρες πίσω».

Ο κ. Παππάς εξαπέλυσε κατηγορίες έναντι της Νέας Αριστεράς ότι «εσείς διασπάσατε τον ΣΥΡΙΖΑ, ενισχύετε την Ελληνική Λύση, σας τοποθέτησε ο ελληνικός λαός εκεί όπου έπρεπε: στο 2,4% και στις επόμενες εκλογές στην ανυπαρξία», με την κυρία Φωτίου να απαντά ότι «στην περιφέρειά σας ήρθατε τέταρτος, δεν θα εκλεγείτε στις επόμενες εκλογές».

ΣΥΡΙΖΑΘεανώ ΦωτίουΝέα αριστεράειδήσεις τώρα