Πολιτική|26.06.2024 17:55

Αποστολάκης: Τα μαζεύει για τα «μαύρα» χρήματα στα κόμματα

Newsroom

Να τα μαζέψει… επιχείρησε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη, Εύαγγελος Αποστολάκης, από την αναφορά περί «μαύρων ταμείων στα κόμματα», που είχε προκαλέσει σάλο και πλήθος αντιδράσεων.

Μιλώντας με κοινοβουλευτικός συντάκτες και σε σχετική ερώτηση για τα μαύρα ταμεία είπε ότι «εκτιμά» και ότι «φαντάζεται πως υπάρχουν». «Εκτιμώ, εγώ λέω φαντάζομαι, ούτε ότι το ξέρω, ούτε ότι τα έχω διαχειριστεί. Για τους άλλους. Ο ΣΥΡΙΖΑ υποτίθεται ότι είναι πέραν πάσης υποψίας σε αυτά. Αφού δεν χρωστάει, δεν υπάρχει θέμα. Γενικά σαν λογική … όλα τα κόμματα ενισχύονται, τώρα με ποιο τρόπο, οι αρχηγοί, οι φίλοι, ο ένας, ο άλλος», είπε χαρακτηριστικά.

Για τις αποχωρήσεις στελεχών και τη σχέση Τσίπρα – Κασσελάκη

Παράλληλα ο ίδιος αναφερόμενος στην αποχώρηση στελεχών από τον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι το να φεύγουν άνθρωποι δεν είναι καλό και ούτε πρέπει να το επιδιώκει κανείς. «Αλλά από την άλλη μεριά, όταν δεν συμφωνεί όταν χαρακτηρίζει κάποιες κινήσεις λάθος, όταν δεν τον εμπνέει δεν τον εκφράζει αυτό που είναι. Εγώ δεν είμαι της άποψης ούτε να τους διώχνεις, ούτε να τους διαγράφεις αλλά πρέπει να υπάρχει μια παράλληλη φιλοσοφία, ή είμαστε σε μια γραμμή που αποφασίζουμε ή ο καθένας λέει και κάνει τα δικά του», συμπλήρωσε.

Σε ότι αφορά την σχέση του Αλέξη Τσίπρα με τον Στέφανο Κασσελακη υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει κόντρα ανάμεσα τους. «Δεν βλέπω να υπάρχει κόντρα και διάθεση κόντρας μεταξύ Κασσελάκη και Τσίπρα, καταρχήν δεν συμφέρει κανένα. Ούτε τον ένα ούτε τον άλλο», επισήμανε.

Όταν δε του επισημάνθηκε ότι ο κ. Κασσελακης στην ανάρτηση του φωτογράφιζε τον πρώην πρωθυπουργό σχολίασε: «Ο Κασσελάκης μερικές φορές, οι εκφράσεις που χρησιμοποιεί, επειδή τα ελληνικά του δεν… αφήστε που βελτιώνεται αρκετά γρήγορα, αλλά μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποια λέξη που να μην είναι η πιο σωστή. Ας του δώσουμε λίγο χρόνο».

Αλέξης Τσίπραςειδήσεις τώραΣτέφανος ΚασσελάκηςΣΥΡΙΖΑΕυάγγελος Αποστολάκης