Πολιτική|27.06.2024 11:53

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά δωρεές ή δάνειο από τους βουλευτές για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι τους μισθούς του Ιουνίου

Newsroom

Συνεχίζονται οι εξελίξεις στην εφημερίδα Αυγή, καθώς όπως φαίνεται υπάρχει ζήτημα με την καταβολή των δεδουλευμένων του Ιουνίου των εργαζομένων. Έτσι ζητήθηκε οικονομική βοήθεια από τους βουλευτές, για να πληρωθούν τα ΜΜΕ του κόμματος.

«Σας παρακαλούμε να συνδράμετε»

Συγκεκριμένα, η οικονομική διεύθυνση του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε το εξής στους βουλευτές «Σύντροφοι, συντρόφισσες, οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το κόμμα μας, επιτάσσουν τη μέγιστη δυνατή οικονομική συμβολή όλων μας. Σας παρακαλούμε να συνδράμετε είτε με δωρεά, είτε με σύναψη δανείου, προκειμένου να καλυφθούν οι υποχρεώσεις μηνός Ιουνίου για τα Μέσα του κόμματος, συνολικού ύψους 375.146 ευρώ».

Πριν το email πάντως είχε προηγηθεί η προτροπή του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίο μιλώντας στο ομογενειακό ραδιοφωνικό σταθμό «Κόσμος», της Νέας Υόρκης, ζήτησε να κάνουν το ίδιο όχι μόνο οι βουλευτές, αλλά και όσοι συμμετέχουν στα όργανα του κόμματος. «Παρακαλώ ειλικρινά όσους συμμετέχουν στα όργανα του κόμματος και τους βουλευτές μας να κάνουν και εκείνοι το ίδιο το κατά δύναμιν, όπως μπορούν», είπε χαρακτηριστικά.

εφημερίδα ΑυγήΣΥΡΙΖΑεφημερίδαΣτέφανος Κασσελάκηςειδήσεις τώρα