Πολιτική|04.07.2024 12:08

Τετ α τετ Κασσελάκη με εργαζόμενους της Αυγής: «Δεν έχουμε ακούσει τίποτα για το μέλλον» - Θα ακολουθήσει συνάντηση

Newsroom

Οι εργαζόμενοι της «Αυγής» ζητούσαν επίμονα συνάντηση με τον Στέφανο Κασσελάκη και την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και τελικά το κατάφεραν κατά τη συγκέντρωση που πραγματοποιούν έξω από τα γραφεία του κόμματος, στην πλατεία Κουμουνδούρου.

Ο Κασσελάκης συνομίλησε με εργαζόμενους της Αυγής

Ο κ. Κασσελάκης, καταφθάνοντας στα γραφεία, κινήθηκε προς το μέρος τους όταν είδε τη συγκέντρωση και ξεκίνησε ένας διάλογος για το αιφνιδιαστικό «λουκέτο» στην «Αυγή» και το τι πρόκειται να γίνει. Οι εργαζόμενοι παρουσίασαν οικονομικά στοιχεία στον κ. Κασσελάκη, ο οποίος επιφυλάχθηκε να απαντήσει.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την ευχή να βρεθούν οι πόροι ώστε να παραμείνει ανοιχτό το ημερήσιο φύλλο της «Αυγής», δίχως όμως να δώσει κάποια συγκεκριμένη δέσμευση.

Γύρω στις 12:30 οι εκπρόσωποι των εργαζομένων θα μπουν στο κτίριο για να συζητήσουν εκ νέου με τον Στέφανο Κασσελάκη και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τα τεκταινόμενα.

Δείτε το βίντεο του orangepress.gr:

Ο διάλογος έξω από την Κουμουνδούρου

Εργαζόμενος είπε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι η εφημερίδα λοιδορείται όταν λέγεται ότι πουλάει 400 φύλλα και πρόσθεσε ότι δεν υπολογίζεται η σημασία της και η επιδραστικότητά της στον πολιτισμό, στην κοινωνία και στο ίδιο το κόμμα.

«Πήρες μια απόφαση να κλείσει το καθημερινό φύλλο από την Αμερική και ακόμη δεν έχεις έρθει να μας δεις, να ακούσεις τα προβλήματα της εφημερίδας. Δεν έχουμε ακούσει τίποτα για το μέλλον της εφημερίδας» του είπε εργαζόμενος, ο οποίος πρόσθεσε ότι η προεκλογική εκστρατεία στηρίχθηκε και στην Αυγή και το ποσοστό που κρίνεται επιτυχημένο οφείλεται και στην Αυγή και στο Κόκκινο.

Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τα χρήματα για να πληρώνουμε την εκτύπωση του καθημερινού φύλλου, απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης και πρόσθεσε ότι το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου δεν σημαίνει ότι θα απολυθούν εργαζόμενοι.

ΣΥΡΙΖΑειδήσεις τώραΣτέφανος ΚασσελάκηςΑυγή