Πολιτική|11.07.2024 13:21

Σπίρτζης: Δέκα άνθρωποι είναι τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ - «Ξεπεσμένοι στιχουργοί και διάφοροι άλλοι»

Newsroom

Επίθεση στα τρολ, που «χτυπούν» όσους ασκούν κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, εξαπέλυσε ο Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στο Open και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος».

«Είναι δέκα άνθρωποι, ξεπεσμένοι στιχουργοί και διάφοροι άλλοι, γνωστοί και μη εξαιρετέοι. Δεν θυμάμαι και καμία επιτυχία. Ή κάποιοι άλλοι που είναι πίσω από ψευδώνυμα, ή άλλοι ελάχιστοι που είναι μέλη οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σπίρτζης, ερωτώμενος για τις επιθέσεις που δέχεται όταν ασκεί κριτική στον πρόεδρο του κόμματος.

«Δεν πρέπει να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια; Όχι μόνο να την επικαλείται κάποιος αλλά και να την υπηρετεί», σημείωσε.

«Ασχολούνται 24 ώρες το 24ωρο με τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ»

Νωρίτερα, είχε πει πως «υπάρχουν και τα τρολ, τα επώνυμα και τα ανώνυμα, τα οποία ασχολούνται 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα με τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ. Κάτι δεν πάει καλά».

Σε ερώτηση εάν θεωρεί πως κάποιοι πληρώνονται για να υποστηρίζουν τον Κασσελάκη στα social media, απάντησε: «Βέβαια. Εγώ ζήτησα τον κατάλογο των ανθρώπων που έχουν έμμισθη σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, ή με οποτεδήποτε μέσω του ΣΥΡΙΖΑ».

«Μονόδρομος η συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ»

Μεταξύ άλλων επισήμανε πως «είναι μονόδρομος η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ αν δεν θέλουμε να χρίσουμε τείχη κομματικής καμαρίλας», ενώ κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να προχωρήσει σε πρωτοβουλία για συνεργασία του προοδευτικού χώρου.

ΣΥΡΙΖΑΧρήστος Σπίρτζηςτρολειδήσεις τώραΣτέφανος Κασσελάκης