Πολιτική|11.07.2024 16:50

Κόντρα Σπίρτζη – Μωραΐτη: Καταγγέλλει σχέσεις «εθελοντών» του ίντερνετ με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην υπουργός

Newsroom

Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του πρώην υπουργού Χρήστου Σπίρτζη και του στιχουργού Νίκου Μωραΐτη, βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες. Αφορμή, οι καταγγελίες που διατυπώνει με ένταση ο κ. Σπίρτζης, ο οποίος κάνει λόγο για «τρολ» και «εθελοντές του διαδικτύου», που επιτίθενται σε όποια μέλη του ΣΥΡΙΖΑ διατυπώνουν διαφορετικές απόψεις από αυτές της ηγεσίας.

Ο κ. Σπίρτζης, επανήλθε στις καταγγελίες του, με μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση:

«Αύριο πρέπει να τον φάει».

Ελπίζω να το δει ο Πρόεδρος της επιτροπής Δεοντολογίας

Μπορεί να μην πήραμε κατάλογο των μισθοδοτούμενων από τον Πρόεδρο και την Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τουλάχιστον μάθαμε από λάθη, μη επαγγελματικά.

Ο κ.Μωραΐτης που καθημερινά ασχολείται μαζί μου και με όποιον διαφωνεί με τον Σ. Κασελάκη, όπως αποδεικνύεται από βίντεο που ανάρτησε ο ίδιος, συνομιλεί με τον κ. Μπάμπη Παπαδάκη, Δντη Γραφείου Τύπου του Προέδρου

Εθελοντικά φαντάζομαι

Ο νέος «ΣΥΡΙΖΑ» οφείλει να δώσει εξηγήσεις

Ακόμη και αν μόλις κατέβηκε από τον κ.Μωραΐτη

Η ανάρτηση Μωραΐτη

Ο κ. Σπίρτζης, είχε τοποθετηθεί επί ανάρτησης που έκανε νωρίτερα ο κ. Μωραΐτης, ο οποίος ανέβασε στο Twitter βίντεο με απόσπασμα συνέντευξης του πρώην υπουργού στην τηλεόραση το OPEN: Στο βίντεο εμφανίζεται να λαμβάνει ο στιχουργός μήνυμα από τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Μπάμπη Παπαδάκη, στο οποίο γράφει «αύριο πρέπει να τον φάει».

«Έχω προσωπικές σχέσεις με πολλούς στον ΣΥΡΙΖΑ και σε άλλα κόμματα, οι οποίοι έσπευσαν να μου συμπαρασταθούν στη σημερινή σας χυδαιότητα. Ευθέως. Σας προκαλώ να αναφέρετε το όνομά μου ότι μισθοδοτούμαι, για να προχωρήσω σε αγωγή. ΕΥΘΕΩΣ. Τα σημιτικά που ξέρετε όχι σ’ εμένα», απάντησε ο Νίκος Μωραΐτης στις νέες καταγγελίες του Χρήστου Σπίρτζη.

Το χρονικό

Ο κ. Μωραΐτης, νωρίτερα είχε σχολιάσει εκ νέου αναφορές του κ. Σπίρτζη που έκανε λόγο για αμειβόμενα τρολ και ξεπεσμένους στιχουργούς που του επιτίθενται: «Εμένα εννοεί ''ξεπεσμένοι στιχουργοί, δε θυμάμαι και καμιά επιτυχία''. Δε με χαλάει. Εδώ δε θυμάται ότι είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Νίκος Μωραΐτης, απαντώντας στα περί αμειβόμενων τρολ που είπε ο Χρήστος Σπίρτζης, ανέφερε «ας τολμήσει να πει επωνύμως ότι μισθοδοτούμαι. Επωνύμως. Όχι ''περιγραφές''. Για να μπορέσω να κάνω αγωγή».

«Υπάρχουν τα τρολ, τα επώνυμα και τα ανώνυμα, τα οποία ασχολούνται 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα με τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο Χρήστος Σπίρτζης και συνέχισε αναφέροντας ότι «είναι δέκα άνθρωποι, ξεπεσμένοι στιχουργοί και διάφοροι άλλοι, γνωστοί και μη εξαιρετέοι. Δεν θυμάμαι και καμία επιτυχία ή κάποιοι άλλοι που είναι πίσω από ψευδώνυμα, ή άλλοι ελάχιστοι που είναι μέλη οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ».

Χρήστος ΣπίρτζηςΣΥΡΙΖΑΝίκος Μωραΐτηςειδήσεις τώρα