Πολιτική|16.07.2024 17:38

Δούκας: Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι δεκανίκι της ΝΔ, θα συγκρουστεί με τον Μητσοτάκη και θα κυβερνήσει

Newsroom

«Το ΠΑΣΟΚ έχει το Κ κεφαλαίο. Το ΠΑΣΟΚ είναι Κίνημα, και για να μπορέσει να ξαναγίνει η ψυχή της Δημοκρατικής Παράταξης, πρέπει να μιλήσουμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ξεκινώντας από την Πάτρα. Η δημοκρατική Πάτρα πρέπει να δώσει το μήνυμα!» είπε ο Χάρης Δούκας σε συγκέντρωση στην Πάτρα.

«Το διακύβευμα εδώ είναι πολύ μεγάλο» και πρόσθεσε: «Δεν είναι απλά ένα κόμμα που πάει σε μία αλλαγή ηγεσίας. Το ΠΑΣΟΚ, εγώ το πιστεύω βαθιά, πράγματι, μπορεί να αποτελέσει την επόμενη κυβέρνηση που θα αλλάξει πορεία στη χώρα. Και θα το κάνουμε επειδή εσείς το πιστεύετε! Δεν αρκεί να το λέω εγώ, αρκεί εσείς να παλέψετε για να το καταφέρουμε!» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ο κ. Δούκας σημείωσε ακόμη: «Εμείς πρέπει να λέμε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι δεκανίκι της Νέας Δημοκρατίας. Το ΠΑΣΟΚ θα συγκρουστεί με τη Νέα Δημοκρατία! Το ΠΑΣΟΚ θα συγκρουστεί με τον Μητσοτάκη και θα κυβερνήσει! Και θα κυβερνήσει, όχι για την εξουσία, αλλά για τον εκδημοκρατισμό της εξουσίας. Για να μπορέσουμε, ξανά, να ορίσουμε τη ζωή μας, να φτιάξουμε τις πόλεις μας, να φτιάξουμε τα χωριά μας και να μην αποφασίζουν άλλοι για εμάς. Πρέπει αυτά να τα αλλάξουμε και πρέπει να δημιουργήσουμε ένα κόμμα θεσμικό, σοβαρό, ανοιχτό, αυτόνομο, ανεξάρτητο, όπου όλοι θα αποφασίζουμε. Χωρίς παρέες, χωρίς οφίτσια, χωρίς κλειστά συστήματα».

Καταλήγοντας, κάλεσε όλους «να ενώσουμε δυνάμεις, να παλέψουμε, να δυναμώσουμε το ΠΑΣΟΚ για να ξανακάνουμε μεγάλη τη Δημοκρατική Παράταξη. Και να δώσουμε ένα μήνυμα: 6 του Οκτώβρη ξεκινάει επανεκκίνηση. Θα νικήσουμε, να είστε σίγουροι. Σας ευχαριστώ πολύ, μέσα από την καρδιά μου. Θα νικήσουμε, η Πάτρα στέλνει μήνυμα νίκης!».

ειδήσεις τώραΠάτραΠΑΣΟΚΧάρης Δούκας