Πολιτική|17.07.2024 08:14

Συρεγγέλα: Δεν είναι ειλικρινής η συγγνώμη Κασσελάκη - Να διαγραφεί ο Πολάκης

Newsroom

Συνεχίζεται η κόντρα της Μαρίας Συρεγγέλα με τον Παύλο Πολάκη, με τη γραμματέα της ΝΔ να αναφέρει πως δεν είναι η πρώτη φορά που επιτίθεται σε αντιπάλους του, ενώ επανέλαβε το αίτημά της για διαγραφή του βουλευτή Χανίων από τον ΣΥΡΙΖΑ. «Αυτή τη συμπεριφορά την έχουμε καταδικάσει πολλές φορές», τόνισε.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε και στην επικοινωνία που είχε με τον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «δεν είναι ειλικρινής και δεν αμφισβητεί ότι ήταν μια κίνηση σημαντική», ωστόσο πρόσθεσε ότι δεν προχώρησε στην διαγραφή του.

«Αμετανόητος ο Πολάκης»

Όπως επισήμανε: «μετά από τέτοια περιστατικά ζητάς συγγνώμη ενώ είδαμε τον κ. Πολάκη να είναι αμετανόητος».

Αναφορικά με το πώς ξέσπασε ο άγριος καυγάς στον αέρα εκπομπής και για το γεγονός πως το αποκάλεσε ψεύτη, η κυρία Συρεγγέλα εξήγησε: «Όντως η συζήτηση ήταν για τους ανασφάλιστους, για ένα θέμα με τον ΗΔΙΚΑ που ο κύριος Πολάκης επέμενε ότι ψηφίσαμε νομοθεσία που πετάμε τους ανασφάλιστους εκτός, ενώ έχει συμβεί το ακριβώς αντίθετο».

Ο έντονος διάλογος Πολάκη - Συρεγγέλα

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Πολάκης έκανε παρέμβαση σε εκπομπή του Attica TV, καταγγέλλοντας ότι το υπουργείο Υγείας έχει εξαιρέσει από τη συνταγογράφηση σε δημόσιες δομές όσους πολίτες είναι ανασφάλιστοι, εξαπολύοντας πυρά κατά του Άδωνι Γεωργιάδη.

Η κυρία Συρεγγέλα τον κάλεσε να δώσει διευκρινίσεις και να αναφέρει το ΦΕΚ ή κάποια εγκύκλιο, κατηγορώντας τον πως λέει ψέματα.

«Μην μιλάς πάνω μου», φώναξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επανειλημμένα. «Η κυρία Συρεγγέλα να πάει να κάνει καμιά δουλειά γιατί δεν ξέρει και ρωτάει για το ΦΕΚ. Να δει αυτά που ψηφίσανε».

«Να σας πω κύριε Πολάκη, δεν σας φοβόμαστε, ούτε όταν μιλάτε, ούτε όταν μας απειλείτε! Όταν θα μιλάτε, θα μιλάτε με στοιχεία», του απάντησε η γραμματέας της ΝΔ.

«Να το βουλώσετε επιτέλους, να κάνετε αυτό που πρέπει και σιωπή. Άντε μπράβο, γιατί πολύ αέρα πήρατε», συνέχισε ο κ. Πολάκης.

«Είστε ψεύτης μεγάλος, σας ρωτήσαμε πού είναι η εγκύκλιος και δεν απαντάτε», επέμεινε η κυρία Συρεγγέλα.

ειδήσεις τώραΠαύλος ΠολάκηςΝέα ΔημοκρατίαΣΥΡΙΖΑΜαρία Συρέγγελα