Πολιτική|17.07.2024 11:40

Κασσελάκης: Αναστείλαμε προσωρινά τον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας γυναίκας που ήρθε στην Κουμουνδούρου

Newsroom

Μια γυναίκα που πήγε στα γραφεία του και κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της σε πλειστηριασμό βοήθησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε ανάρτησή του. 

Η ανάρτηση Κασσελάκη 

«Την περασμένη Πέμπτη ανοίξαμε τις πόρτες του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου. Δεκάδες πολίτες ήρθαν να μοιραστούν μαζί μου τις ιδέες τους, αλλά και τα προβλήματά τους», αναφέρει ο κ. Κασσελάκης.

«Μια γυναίκα μου ανέφερε ότι το σπίτι της- πρώτη κατοικία- θα έβγαινε σε πλειστηριασμό, με ημερομηνία εκτέλεσης, σήμερα 17/07. Με τις κατάλληλες ενέργειες του γραφείου μου καταφέραμε χθες να αναστείλουμε προσωρινά τον πλειστηριασμό, ώστε να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στην ιδιοκτήτρια για μια οριστική ρύθμιση του χρέους της», σημειώνει, τονίζοντας ότι «η πολιτική δεν είναι απλώς επικοινωνία και εξυπηρέτηση προσωπικών φιλοδοξιών. Είναι η λύση στα προβλήματα των πολιτών».

«Σας το έχω πει από την πρώτη στιγμή. Θα είμαι δίπλα σας. Είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε», καταλήγει η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη, στην οποία επισυνάπτεται και η απόφαση για αναστολή του πλειστηριασμού.

ΚουμουνδούρουΣτέφανος Κασσελάκηςειδήσεις τώραπλειστηριασμόςΣΥΡΙΖΑ