Πολιτική|19.07.2024 15:51

ΣΥΡΙΖΑ κατά Βούλτεψη: «Έχει βάλει στόχο να σπάσει κάθε ρεκόρ γραφικότητας»

Newsroom

Βέλη κατά της Σοφίας Βούλτεψη εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως «έχει βάλει στόχο να σπάσει κάθε ρεκόρ γραφικότητας». 

«Μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24, η υφυπουργός Μετανάστευσης αμφισβήτησε την έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία τεκμηριώνει πως η Ελλάδα είναι από τις ακριβότερες χώρες της Ευρωζώνης σε μια σειρά βασικά προϊόντα», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Τα... επιχειρήματα που χρησιμοποίησε προς τούτο ήταν ότι και η ίδια ταξιδεύει στο εξωτερικό και βλέπει τις τιμές. Το ακόμη πιο ατράνταχτο επιχείρημα της υφυπουργού του κ. Μητσοτάκη, επίσης προϊόν της επιτόπιας παρατήρησης που διεξάγει συστηματικά καθώς ταξιδεύει, ήταν ότι "στην Ισπανία κοιμούνται στις μπανιέρες" λόγω των ακριβών ενοικίων, ενώ στην Ελλάδα είναι… πάμφθηνα», συμπληρώνει.

Κλείνοντας, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολιάζει όλο νόημα, «να πούμε πως μας προκαλούν έκπληξη οι τοποθετήσεις της, θα ήταν ψέματα. Η ίδια άλλωστε, όταν ρωτήθηκε χθες στον τηλεοπτικό Σκάι για την ακρίβεια, την απέδωσε στα... οκτώ πραξικοπήματα που έχουν γίνει στις χώρες της Αφρικής! Η θεωρία του χάους φαίνεται πως έχει γίνει της μόδας στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας». 

Σοφία ΒούλτεψηΣΥΡΙΖΑακρίβειαειδήσεις τώρα