Πολιτική|25.07.2024 19:00

Πολάκης μετά το σάλο: Επιμένει για τη συνεργάτιδα του Γεωργιάδη - «Κούναγε υποτιμητικά το κεφάλι της»

Newsroom

Σε διευκρινίσεις για την επίθεση σε βάρος της συνεργάτιδας του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη έδωσε ο ανεξάρτητος -πλέον- βουλευτής Παύλος Πολάκης, μετά το σάλο.

Μιλώντας στον Alpha, δήλωσε πως «εγώ παίρνω την ευθύνη των πράξεών μου» , αν και επέμεινε στα απαξιωτικά σχόλια σε βάρος της συνεργάτιδας του κ. Γεωργιάδη: «Μια κυρία, συνεργάτης του κ. Γεωργιάδη, όλη την ώρα που αναδείκνυα το σκάνδαλο του 1.750.000 ευρώ αντί για 300.000 ευρώ, κούναγε υποτιμητικά το κεφάλι της. Ήταν υποτιμητικό. Της είπα να μην στρίβει τη μούρη της»

Αναφορικά με την Αθηνά Λινού που ζήτησε κλαίγοντας συγγνώμη, ο Παύλος Πολάκης είπε: «η κ. Λινού να ζητά συγγνώμη για αυτήν και όχι για εμένα».  Συνέχισε αναφερόμενος για ένα πρόσωπο που προτείνει η κυβέρνηση για την Επιτροπή Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, υποστηρίζοντας πως « έχει καταδικαστεί τελεσίδικα για φοροδιαφυγή 3 εκατομμύρια ευρώ».

«Ενώ συμβαίνουν αυτά και αποκαλύπτουμε τεράστια πράγματα κάποιοι κοιτάνε το δάχτυλο, αντί να πουν στην κυρία που με υποτιμούσε πως ήταν απλά συνεργάτης», επεσήμανε.

Ο κ. Πολάκης έκανε δηλώσεις στο ίδιο μήκος κύματος και σε δημοσιογράφους έξω από το γραφείο του προέδρου της Βουλής που προχώρησε σε κυρώσεις σε βάρος του: Σχολίασε χαρακτηριστικά ότι «ποινή έπρεπε να βάλει σε συνεργάτες υπουργών που κοροϊδεύουν όχι σε μένα»!

Παύλος ΠολάκηςΆδωνις ΓεωργιάδηςΣΥΡΙΖΑΑθηνά Λινούειδήσεις τώρα