Πολιτική|26.07.2024 07:00

Πολάκης: Είχε επιτεθεί ξανά στη συνεργάτιδα του Γεωργιάδη - «Αυτούς τους μορφασμούς να μην τους κάνετε, κυρία μου»

Αλέξανδρος Διαμάντης

Δεν ήταν η πρώτη φορά αυτή που ο Παύλος Πολάκης είχε επιτεθεί στην συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη Νατάσα Πετρούλια, καθώς στις 12 Φεβρουαρίου του 2024 κατά τη διάρκεια σχετικής επίκαιρης ερώτησης είχε… ενοχληθεί από τους «μορφασμούς» της.

Τότε, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε κοντραριστεί στην Ολομέλεια με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη  στο πλαίσιο της επίκαιρης ερώτησης που είχε καταθέσει με τίτλο «Απών ο ΕΟΔΥ από τη δίκη για τις είκοσι δύο παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ».

Κλείνοντας τη δευτερολογία του ο Π. Πολάκης παρατήρησε τη συγκεκριμένη κυρία που καθόταν ακριβώς πίσω από τον Υπουργό Υγείας, τονίζοντας: «Και πείτε στην κυρία από πίσω σας να μην κάνει αυτούς τους μορφασμούς. Δεν κάνει. Να σέβεστε τον χώρο που βρίσκεστε». Μάλιστα, ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

  • ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Λαμπρούλης): Ολοκληρώστε εδώ.
  • ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: Εσάς μιλάω. Δεν ξέρω και ποια είστε. Αυτούς τους μορφασμούς να μην τους κάνετε, κυρία μου. Δεν είστε παράγοντας του Κοινοβουλίου. Στοιχειώδης σεβασμός του χώρου που βρίσκεστε.
  • ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Λαμπρούλης): Κύριε Πολάκη, ολοκληρώσατε.
  • ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: Αυτή είναι η αλήθεια, κύριε Γεωργιάδη. Και περιμένω, για να σταματήσει η όλη αυτή μπουρδολογία περί του σεκιουριτά του ΚΕΕΛΠΝΟ, διότι για να πω κι αυτό και να τελειώσω…

Προφανώς ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας θυμήθηκε ότι και παλαιότερα είχε «ενοχληθεί» από τους μορφασμούς, οπότε επίλεξε χθες να δώσει συνέχεια. Με αποτέλεσμα τελικά να εξελιχθεί σε αρνητικό πρωταγωνιστή και εν τέλει να τον διαγράψει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης.

ειδήσεις τώραΠαύλος ΠολάκηςΒουλήΆδωνις ΓεωργιάδηςΣΥΡΙΖΑ