Πολιτική|26.07.2024 14:36

Αιχμές Πολάκη κατά Κασσελάκη: «Δεν φτάνουν οι αγάπες όταν έχεις τέτοια σκάνδαλα»

Αλέξανδρος Διαμάντης

Αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη άφησε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης σε δήλωσή του στο περιστύλιο της Βουλής.

«Δεν φτάνουν οι αγάπες όταν έχεις αποκάλυψη τεράστιου σκανδάλου, ότι στο κέντρο στα Φιλιατρά αντί για 300.000 χιλιάδες, δίνουν 1,75 εκατ. για θερμομόνωση και για παράθυρα. Και έχεις μια μετακλητή να κάνει μορφασμούς υποτίμησης», είπε απαντώντας ουσιαστικά στις διαρροές Κασσελάκη από τη χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

«Τι να της πω να της δώσω γαρύφαλλο;» είπε για την συνεργάτιδα του Γεωργιάδη

Μιλώντας εκ νέου για την συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη τόνισε πως: «Όταν κάνει γκριμάτσες και λες κλέβουν 1,5 δις τι να της πω να της δώσω γαρύφαλλο;», ενώ επανερχόμενος στα περι Κασσελάκη υπογράμμισε ότι έχει μιλήσει ακόμα μαζί του.

Επανέλαβε ότι η στάση της κυρίας Λινού ήταν «υποκριτική» και «στημένη», εγκαλώντας την για «επίδειξη ευαισθησίας».

«Χυδαίος ζήτουλας είναι αυτός που τρώει 1,5 εκατ. ευρώ»

Ταυτόχρονα απάντησε και στον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα σχετικά με τη δήλωσή του περί «χυδαίου ζήτουλα που ζητά προσοχή». «Χυδαίος ζήτουλας είναι αυτός που τρώει 1,5 εκατ. ευρώ κ. Πρόεδρε της Βουλής, είναι αυτοί που έκαναν 15 δις απευθείας αναθέσεις και όχι εγώ που αποκάλυψα πολλά». 

Τέλος, ερωτηθείς και για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όλα θα τα δούμε στο συνέδριο».

ΣΥΡΙΖΑΆδωνις ΓεωργιάδηςΠαύλος Πολάκηςειδήσεις τώραΣτέφανος Κασσελάκης