Πολιτική|30.07.2024 06:55

ΣΥΡΙΖΑ: «Τυφώνας Πολάκη» στην Κουμουνδούρου - Ετοιμάζεται για ξεκαθάρισμα στο συνέδριο του Οκτωβρίου

Newsroom

«Τυφώνας Πολάκη» έχει ενσκήψει στην Κουμουνδούρου, καθώς μετά τη διαγραφή του από την Κ.Ο. και τη θετική ανάρτηση Κασσελάκη για τον Κρητικό βουλευτή, κυκλοφόρησαν πληροφορίες περί επιστροφής του, τις οποίες διέψευσε η εκπρόσωπος του κόμματος, αφήνοντας ωστόσο, ανοιχτό παράθυρο για ένα τέτοιο ενδεχόμενο στο μέλλον, «Δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα αυτή τη στιγμή», δήλωσε η Βούλα Κεχαγιά.

Την ίδια ώρα όμως που κάποιοι (όπως πέντε μέλη της ΚΕ) ζητούν την επαναφορά Πολάκη, η «φρουρά Τσίπρα» έχει ζητήσει την αντικατάστασή του και από τα όργανα του κόμματος, όπως μεταδίδει ο Χρήστος Τσιγουρής στο OPEN.

«Δεν μπορεί κάτι στο οποίο επιβάλλεται ποινή στην ΚΟ, να μην υπάρχει ποινή στο κόμμα. Νομίζω ότι αν δεν πάρουμε καθαρές αποφάσεις σε αυτό το ζήτημα, υπάρχει ο σοβαρός κίνδυνος της γελοιοποίησης του χώρου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Ζαχαριάδης στο Αθήνα 9,84.

«Πριν από μερικά χρόνια είχε διαγραφεί από την ΚΟ ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής. Τότε δεν τέθηκε θέμα μισής διαγραφής», είπε η Βούλα Κεχαγιά.

Ετοιμάζεται για ξεκαθάρισμα στο συνέδριο του Οκτωβρίου

Την ίδια ώρα, η Έλενα Ακρίτα απευθύνθηκε -με ανάρτηση- σε όσους «καταδίκασαν» τον Παύλο Πολάκη αμφισβητώντας τα όσα ο ίδιος είπε για μορφασμούς της κ. Πετρούλια την ώρα που εκείνος μιλούσε.

«Η ίδια η κ.Πετρούλια διαψεύδει ότι έχει πρόβλημα υγείας και θεωρεί τον σχετικό ισχυρισμό "ψευδή και ανυπόστατο". Και τόση ώρα στη Βουλή που τη βλέπω ακριβώς απέναντι μου είναι σοβαρότατη, χωρίς τον παραμικρό τικ ή μορφασμό. Το επίμαχο βίντεο το είδε κανείς πριν τη διαγραφή;», έγραψε.

Αυτή η αναφορά, έδωσε αφορμή στον Παύλο Πολάκη να επιτεθεί σε Όλγα Γεροβασίλη και Κώστα Ζαχαριάδη, που ζήτησαν την απομάκρυνσή του και από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ίδιος μοιάζει να ετοιμάζεται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο συνέδριο του Οκτωβρίου.

Μετά και από αυτό, αλλά και το χθεσινό «γκάλοπ» μια ζακετούλα να πάρετε εσείς οι δυο. Θα ‘χει κρύο τον Οκτώβρη…», έγραψε σε ανάρτηση.

ΣΥΡΙΖΑδιαγραφήΚώστας ΖαχαριάδηςΠαύλος ΠολάκηςΣτέφανος Κασσελάκηςειδήσεις τώρα