Πολιτική|11.08.2024 13:39

ΣΥΡΙΖΑ κατά Γεωργιάδη: «Χαιρόμαστε που ο κοινοβουλευτικός έλεγχός μας ενεργοποίησε γρηγορότερα τα αντανακλαστικά του»

Newsroom

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης, άφησε για λίγο στην άκρη τις επιθέσεις κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία και τις αναρτήσεις επί παντός επιστητού και θυμήθηκε τον ρόλο του ως υπουργού Υγείας», σχολιάζει η Κουμουνδούρου σε ανακοίνωσή της.

Αναφέρει ειδικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ ότι ο κ. Γεωργιάδης «μέσω Χ μας ενημερώνει για το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό στο Κέντρο Υγείας της Τήνου και την έκτακτη μεταφορά γιατρών για την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου».

«Χαιρόμαστε», σχολιάζει, «που ο κοινοβουλευτικός έλεγχος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και η ανάδειξη του ζητήματος από την αξιωματική αντιπολίτευση ενεργοποίησε γρηγορότερα τα αντανακλαστικά του υπουργού Υγείας σχετικά με την έλλειψη γιατρών στο Κέντρο Υγείας Τήνου. Παρότι πρόκειται για εντελώς προσωρινή λύση, κρατάμε την διαβεβαίωσή του ότι θα μεταφερθούν αύριο γιατροί στο νησί».

«Άλλωστε, σε διακοπές ή όχι, σε νησί ή στην ηπειρωτική Ελλάδα, σε θάλασσες ή πισίνες, εμείς θα συνεχίσουμε να εισφέρουμε θετικά στα ζητήματα του χαρτοφυλακίου του υπουργείου Υγείας, τα οποία απαιτούν σοβαρότητα και ενσυναίσθηση», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνει τέλος ότι «περιμένουμε να κάνει το ίδιο και η ηγεσία του εν λόγω υπουργείου. Αντί να εγκαλεί ευθέως την Αντιπολίτευση και τους πολίτες για ψευδείς ισχυρισμούς σε βάρος του. Χάνοντας έτσι πολύτιμο χρόνο από το να βρει, έστω και τη ύστατη στιγμή, λύσεις ανάγκης».

ΣΥΡΙΖΑΆδωνις Γεωργιάδηςειδήσεις τώρα