Πολιτική|15.08.2024 17:50

Πηγές ΝΔ: Δεν είναι μέλος του κόμματος η δικηγόρος που συνελήφθη για ναρκωτικά - «Διασπορά ψευδών ειδήσεων»

Newsroom

Σε διάψευση δημοσιευμάτων που ισχυριζόταν ότι η νεαρή δικηγόρος που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών στα Σεπόλια είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας, προχώρησαν πηγές του κυβερνώντος κόμματος.

Σε οργισμένο τόνο, πηγές της ΝΔ σημείωναν χαρακτηριστικά: «Διαψεύδουμε κατηγορηματικά συκοφαντικά δημοσιεύματα και άθλιες αναρτήσεις στα social media, που αναφέρουν ότι δικηγόρος η οποία συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών έχει σχέση με το κόμμα μας».

«Η συλληφθείσα ουδεμία σχέση έχει με τη Νέα Δημοκρατία και ουδέποτε υπήρξε μέλος της. Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας απέναντι στη διασπορά ψευδών ειδήσεων που στόχο έχουν να βλάψουν τη ΝΔ», κατέληγαν οι ίδιες πηγές.

Το χρονικό

Σημειώνεται πως η 29χρονη κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ο έλεγχος στο όχημά της πραγματοποιήθηκε έπειτα από παρακολούθηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών. Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση της κατηγορουμένης στη διακίνηση ναρκωτικών, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν την 29χρονη και πιστοποίησαν την εγκληματικής της δράση.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν την 29χρονη να κινείται με όχημα σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας και προέβησαν σε έλεγχο, στο πλαίσιο του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιμελώς κρυμμένα εντός αυτού και κατασχέθηκαν: 40 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες 33,8 γραμμ. κοκαΐνης και ζυγαριά ακριβείας.

ναρκωτικάΝέα Δημοκρατίαδικηγόροςειδήσεις τώρα