Πολιτική|22.08.2024 21:15
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τη Ρουμάνα ομόλογό του - Εξέφρασαν ανησυχία για τις εξελίξεις σε Μ. Ανατολή και Κόσοβο
NewsroomΤηλεφωνική επικοινωνία με τη Ρουμάνα ομόλογό του Luminita Odobescu είχε ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, σύμφωνα με ανάρτηση του ΥΠΕΞ στην πλατφόρμα X. Οι δύο ΥΠΕΞ, όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση, εξέφρασαν ανησυχία για τις εξελίξεις σε Μέση Ανατολή και την κατάσταση στο Κόσοβο.
Ο κ. Γεραπετρίτης εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη συνδρομή της Ρουμανίας στην κατάσβεση των πυρκαγιών, ενώ οι δύο ΥΠΕΞ συμφώνησαν ακόμη για προγραμματισμό συνάντησής τους στο άμεσο μέλλον.
Διαβάστε ακόμη
- Η ΕΕ δεν θα μείνει αμέτοχη: Σχεδιάζει περιορισμούς... τύπου «Τραμπ» σε εισαγωγές τροφίμων
- Το ethnos.gr στον Βοτανικό: Η πρόοδος των τελευταίων 10 μηνών, η αλλαγή στο κολυμβητήριο και ο ρεαλιστικός στόχος των εγκαινίων
- Αγωνία για 21χρονο τουρίστα στα Χανιά: Χάθηκαν τα ίχνη του στο Φαράγγι της Σαμαριάς
- Έρχεται το... «Δεν μου αρέσει» στο Instagram; Θα φαίνεται όταν το πατάμε σε αναρτήσεις;