Πολιτική|22.08.2024 16:30

Παύλος Πολάκης: Έθεσε θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ κατά την Πολιτική Γραμματεία

Newsroom

Θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ έθεσε σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της Πολιτικής Γραμματείας ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ασκούσε έντονη κριτική στον πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη.

«Η σημερινή ηγεσία δεν μπορεί»

Κατά της ίδιες πηγές, ο ανεξάρτητος βουλευτής -που παραμένει ωστόσο μέλος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης- τόνισε πως «χρειάζεται πρόγραμμα και μια μεγάλη προοδευτική συμμαχία», και σημείωσε στη συνέχεια πως «η σημερινή ηγεσία δεν μπορεί». Ο ίδιος δήλωσε μάλιστα «παρών» λέγοντας κατά τις ίδιες πηγές πως «θα φανεί χρήσιμος».

«Δε σηκώνω το γάντι»

Πάντως, κατά τις ίδιες πηγές, ο Στέφανος Κασσελάκης, απάντησε πως «δεν σηκώνω το γάντι, όποιος θέλει να κάνει μομφή στην Κεντρική Επιτροπή». 

Σημειώνεται ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε Πολάκη και Κασσελάκη φαίνεται να έχουν διαρραγεί πλήρως μετά και την απόφαση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να θέσει τον Κρητικό βουλευτή εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Τι δήλωνε νωρίτερα

Ο ίδιος είχε δώσει το στίγμα των προθέσεών του, νωρίτερα με μία απάντηση σε διαδικτυακό σχόλιο το οποίο τον παρότρυνε να θέσει υποψηφιότητα για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ανεξάρτητος βουλευτής Χανίων, που το τελευταίο διάστημα έχει επιδοθεί σε μία μάχη κατά της Αθηνάς Λινού με σειρά αναρτήσεων, ουσιαστικά προανήγγειλε, το βράδυ της Τετάρτης, την υποψηφιότητά του.

«Παύλο, ο κόμπος έφτασε στο χτένι που λένε στο χωριό μου. Ζητάμε εκλογές και κατέβα υποψήφιος» του έγραψε στο λογαριασμό του υποστηρικτής του με τον κ. Πολάκη να απαντά:  «Όλα στην ώρα τους».

ειδήσεις τώραΣτέφανος ΚασσελάκηςΠαύλος ΠολάκηςΣΥΡΙΖΑ