Πολιτική|22.08.2024 20:32

ΣΥΡΙΖΑ: Η παρέμβαση Πολάκη κατά Κασσελάκη στην Πολιτική Γραμματεία – Ηχητικό ντοκουμέντο

Newsroom

Ηχητικό ντοκουμέντο που κυκλοφόρησε στα social media αποτυπώνει την ανοικτή αμφισβήτηση του Παύλου Πολάκη κατά του Στέφανου Κασσελάκη, κατά την εισήγηση του στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο απόσπασμα ακούγεται ο βουλευτής Χανίων να θέτει θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως χρειάζονται «μεγάλες αλλαγές» και μάλιστα σύντομα, ενώ χαρακτηριστικά επισημαίνει πως «σε ό,τι με αφορά, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ γι’ αυτό».

«Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε σοβαρή διεκδίκηση κυβερνητικής αλλαγής»

Στο ηχητικό ντοκουμέντο ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης:

«Είπα ότι με την κατάσταση που έχουμε αυτήν τη στιγμή το κόμμα μας, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε σοβαρή διεκδίκηση μεγάλης κυβερνητικής αλλαγής», ακούγεται να λέει αρχικά ο Παύλος Πολάκης και προσθέτει:

«Δυστυχώς, παράγουμε πολύ περισσότερη παραπολιτική ύλη, από πολιτική γραμμή. Είπα ότι πρέπει να περάσουμε από την ηθικολογία της συμπεριφοράς και τη θεωρητικολογία της απογειωμένης ιδεολογικοποίησης, επί παντός επιστητού και επί οποιουδήποτε δικαιώματος, σε μια σαφή, ξεκάθαρη και συγκεκριμένη πολιτική γραμμή, για να ρίξουμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Με ένα πρόγραμμα λαϊκά κατανοητό, κοινωνικά αναγκαίο, σε σύγκρουση με τη διαπλοκή, που να φέρνει ελπίδα στη νέα γενιά».

Το ηχητικό ντοκουμέντο

ειδήσειςΣΥΡΙΖΑΠαύλος Πολάκηςειδήσεις τώρα