Πολιτική|24.08.2024 13:27

Φάμελλος και Τσαμπάζη στρέφονται νομικά μετά από ανάρτηση με υπαινιγμούς - Στήριξη από Κασσελάκη

Newsroom

Νομικά κατά ανωνύμου προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στρέφονται ο Σωκράτης Φάμελλος και η Δώρα Τσαμπάζη καθώς έκανε ανάρτηση στην οποία κάνει αναφορά στον κ. Φάμελλο σημειώνοντας πως «δεν διέθεσε χρήματα για τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ αλλά έκανε διακοπές όλο τον Αύγουστο μαζί με τη νέα του σύντροφο, τη Δώρα Τσαμπάζη», φιλοξενούμενοι στο εξοχικό της Αχτσιόγλου στο Πήλιο για 5 μέρες».

Η αντίδραση της Φάμελλου και Τσαμπάζη

« Τελικά η ανοησία είναι όντως ανίκητη. Τα λέμε στα δικαστήρια. Και τότε θα μας εξηγήσεις ποιος και γιατί σε έβαλε να λες αυτές τις χυδαιότητες», ανέφερε η κ. Τσαμπάζη, ενώ ο κ. Φάμελλος έγραψε «Διαμαρτύρομαι έντονα και σας καλώ να ανακαλέσετε άμεσα την απολύτως ψευδή και δυσφημιστική ανάρτησή σας σε βάρος μου και να προβείτε στην αναγκαία αποκατάσταση, διαφορετικά θα κινηθώ δικαστικά εναντίον σας».

Στήριξη σε Φάμελλο και σε Τσαμπάζη από Κασσελάκη

Την αμέριστη στήριξη του στον Σωκράτη Φάμελλο εκφράζει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Συγκεκριμένα αναφέρει: "Στηρίζω αμέριστα τον Σωκράτη Φάμελλο απέναντι στην αήθη επίθεση που δέχτηκε. Τα ίδια αισθήματα στήριξης και συμπαράστασης τρέφω προς τη Δώρα Τσαμπάζη, με την επισήμανση ότι θα έπρεπε στην περίπτωση της να είναι δύο φορές προσεκτικοί, διότι γνωρίζουν τι πέρασε. Όμως η χυδαιότητα έχει υπερβεί κάθε όριο και το ζούμε πλέον καθημερινά".

Αντίδραση Αχτσιόγλου

Στην ανάρτηση αντέδρασε και η Έφη Αχτσιόγλου σχολιάζοντας: « Να ανακαλέσετε άμεσα τις άκρως ψευδείς δηλώσεις σας που εμπλέκουν το όνομά μου. Επιφυλάσσομαι για την άσκηση κάθε δικαιώματος που απορρέει από τον νόμο».

ΣΥΡΙΖΑΣωκράτης Φάμελλοςειδήσεις τώραΣτέφανος Κασσελάκης