Πολιτική|24.08.2024 20:26

Πολάκης: Προαναγγέλλει πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη

Newsroom

Προαναγγελία υποψηφιότητας για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ κάνει εμμέσως πλην σαφώς ο Παύλος Πολάκης σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Documento, ενώ απαντά και στο ερώτημα εάν θα καταθέσει πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή που θα συνεδριάσει στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Τι λέει ο Πολάκης για ηγεσία και πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη

Ειδικότερα, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα για την πρόταση μομφής, τονίζει: «οι αναγκαιότητες είναι αδήριτες και για τον ΣΥΡΙΖΑ και για τον λαό. Και ό,τι χρειάζεται να γίνει, θα γίνει  συντεταγμένα και στα Οργανα».

Παράλληλα, ο Παύλος Πολάκης επαναλαμβάνει σε σχέση με το εάν θα καταθέσει υποψηφιότητα: «Σαφώς θα συμβάλω τα μέγιστα ώστε να διατυπωθεί μία πολιτική γραμμή που θα οδηγήσει στην πτώση του συστήματος και του καθεστώτος Μητσοτάκη.... και για να γίνει αυτό χρειάζεται ένα πρόγραμμα σαν αυτό που διατύπωσα. Ό,τι χρειάζεται να γίνει, θα γίνει».

Παράλληλα, ο κ. Πολάκης επιτίθεται εκ νέου κατά της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνάς Λινού, επανερχόμενος στις καταγγελίες του και δήλωσε πως η ηγεσία του κόμματος δεν επέδειξε αντανακλαστικά. Σε αυτό το πλαίσιο προσθέτει ότι εφόσον δεν υπάρξει πειθαρχικός έλεγχος στη βουλευτή, θα καταφύγει στη Δικαιοσύνη. Συμπληρώνει μάλιστα ότι ούτως ή άλλως, τα στοιχεία πρέπει να πάνε στο Ελεγκτικό συνέδριο και στον Οικονομικό Εισαγγελέα.

ΣΥΡΙΖΑΠαύλος Πολάκηςπρόταση μομφήςειδήσεις τώρα