Πολιτική|26.08.2024 14:32

Όλγα Γεροβασίλη: Εξώδικο στον στιχουργό Νίκο Μωραΐτη

Newsroom

Εξώδικο απέστειλε η Όλγα Γεροβασίλη, Δ' Αντιπρόεδρος της ΒτΕ και Βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στον στιχουργό Νίκο Μωραΐτη, με το οποίο τον καλεί να ανακαλέσει τις δυσφημιστικές σε βάρος της αναρτήσεις του στο "Χ".

Σύμφωνα με το εξώδικο της κυρίας Γεροβασίλη, οι αναρτήσεις του κυρίου Μωραΐτη, επιχειρούν να την παρουσιάσουν ως δήθεν ανάλγητη πολιτικό και κακόπιστα να αντιδιαστείλουν την παρουσία της κατά τους εορτασμούς του Δεκαπενταύγουστου στην εκλογική της περιφέρεια, με την παρουσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο πεδίο της πυρκαγιάς στην Αττική και με την συμβολή των βουλευτών για τη διάσωση της «Αυγής».

Σε αυτό το πλαίσιο, η κα Γεροβασίλη ζητά την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που υπέστη διαφορετικά επιφυλάσσεται για περαιτέρω δικαστικές ενέργειες.

Η ανάρτηση του Νίκου Μωραΐτη

Σε ανάρτησή του ο συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη, Νίκος Μωραΐτης αναφέρεται στην Όλγα Γεροβασίλη σημειώνοντας: «Ε, την αδικία δεν την μπορώ. Βγαίνει ο Κασσελάκης και λέει ότι οι 87 δεν πήγαν δίπλα του, 5 μέρες στο πεδίο και στις δομές, στην πυρκαγιά. Να εδώ, η Γεροβασπίρτζη χορεύει τον χορό της βροχής», τονίζει σκωπτικά.

Το εξώδικο της Όλγας Γεροβασίλη

Από το γραφείο της Όλγας Γεροβασίλη
Όλγα Γεροβασίλη, Δ' Αντιπρόεδρος ΒτΕ, Βουλευτής Άρτας, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.

Άρτα, Κασσοπίτρας 10, Τ.Κ. 47100, τηλ: 26810 29077, FAX: 26810 29077

Αθήνα, Μέγαρο Βουλής, τηλ: 210 3239359

Όλγα ΓεροβασίληφωτιέςΝίκος Μωραΐτηςεξώδικοειδήσεις τώρα