Πολιτική|28.08.2024 09:44

Έλενα Ακρίτα: Ψήφισε αντικατάσταση του Φάμελλου και τον αποχαιρετά με συγκίνηση - «Ευχαριστούμε πρόεδρε»

Newsroom

Κάθε άλλο παρά ενιαία κόμμα θυμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πορεύεται σε τροχιά διάσπασης με τον Στέφανο Κασσελάκη να αμφισβητείται ευθέως από μεγάλη μερίδα του κόμματος. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συμμάχησε με τον Νίκο Παππά για να καταφέρει να περάσει την πρότασή του για αντικατάσταση του Σωκράτη Φάμελλου στην θέση του προέδρου της ΚΟ. Μέσα σε όλα αυτά στελέχη του κόμματος προσπαθούν (ανεπιτυχώς) να δείξουν ότι το κόμμα να είναι ενιαίο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Έλενα Ακρίτα.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στην επεισοδιακή συνεδρίαση της Κ.Ο του κόμματος αρχικά φάνηκε να τάσσεται κατά της πρότασης Κασσελάκη, αλλά κατόπιν ζήτησε από τον Σωκράτη Φάμελλο να αλλάξει στάση.

Τελικά, ψήφισε την πρόταση Κασσελάκη όπως και οι: Ευάγγελος Αποστολάκης, Αλέξανδρος Αυλωνίτης, Καλλιόπη Βέττα, Γιώργος Γαβρήλος, Ρένα Δούρου, Ράνια Θρασκιά, Νίνα Κασιμάτη, Βασίλης Κόκκαλης, Κυριακή Μάλαμα, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Νίκος Παππάς, Πέτρος Παππάς, Γιώτα Πούλο, Γιάννης Σαρακιώτης, Θεοδώρα Τζάκρη και Ραλλία Χρηστίδου.

Η Ακρίτα αποχαιρετά τον Σωκράτη Φάμελλο

Το πρωί της Τετάρτης με ανάρτησή της στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα αποχαιρετά με συγκινησιακό ύφος τον κ. Φάμελλο εκφράζοντας την βαθιά ευγνωμοσύνη της στο πρόσωπό του και στο γεγονός ότι «κράτησε τον ΣΥΡΙΖΑ όρθιο».

 

«Βαθιά ευγνωμοσύνη στον πολιτικό που σχεδόν ένα χρόνο τώρα κράτησε το κόμμα μας όρθιο κι αγωνιστηκε με ήθος, μαχητικότητα και δυναμισμό κόντρα σε όλους και σε όλα. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ χρωστάει πολλά στον Σωκράτη Φάμελλο. Ευχαριστούμε, Πρόεδρε!», αναφέρει η Έλενα Ακρίτα ενώ απαντώντας σε κριτική χρήστη σημειώνει:

«Ως βουλευτής του κόμματος, αποχαιρετώ με εκτίμηση τον Πρόεδρο της ΚΟ. Το αν συμφωνώ ή όχι με την απόφαση το είπα στα όργανα, δεν θα το απλώσω με μανταλάκια στην ταράτσα».

ΣΥΡΙΖΑΝίκος ΠαππάςΣωκράτης ΦάμελλοςΈλενα Ακρίταειδήσεις τώραΣτέφανος Κασσελάκης