Πολιτική|28.08.2024 19:57

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για Λινού: Η έδρα ανήκει στο κόμμα, όχι στην ίδια – Υπέγραψε τον κανονισμό της ΚΟ

Newsroom

«Για λόγους διαφάνειας» διεγράφη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ η Αθηνά Λινού, αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου, σχολιάζοντας τη σκληρή απάντηση της ανεξάρτητης πλέον βουλεύτριας στον Στέφανο Κασσελάκη.

Απαντώντας, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως «ουδέποτε αμφισβητήθηκαν οι 25.000 ψήφοι που η κ. Λινού έλαβε ως υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ συνεχίζουν:

«Η κα. Λινού απέφυγε να παράσχει τις διευκρινίσεις και τα στοιχεία που της ζητήθηκαν, κάτι που εξακολουθεί να πράττει και με τη σημερινή  δήλωσή της. Ως γνωστόν, είναι αναφαίρετο  δικαίωμα η μη αυτοενοχοποίηση…».

Τέλος υπενθυμίζουν πως όταν η κ. Λινού «ορκίστηκε βουλευτής υπέγραψε τον κανονισμό της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ο οποίος αναφέρει ρητά πως η έδρα ανήκει στο κόμμα κι όχι στην ίδια».

Πάντως, από την Κουμουνδούρου αποφεύγουν να σχολιάσουν τις αναφορές της κ. Λινού στον κ. Πολάκη. Υπενθυμίζεται ότι η κ. Λινού, τόνιζε πως  ο κ. Κασσελάκης «συμμετέχει κακόβουλες συκοφαντίες του κου Πολάκη εναντίον μου, συμπεριφερόμενος ως αυτόκλητος δικαστής». 

ΣΥΡΙΖΑΑθηνά Λινούειδήσεις τώραΣτέφανος Κασσελάκης