Πολιτική|31.08.2024 17:11

Γερουλάνος από την Κορινθία: Η αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ μπορεί να οδηγήσει και στην αναγέννηση της πατρίδας

Newsroom

Τις περιοδείες του συνεχίζει ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος. Αφού επισκέφτηκε την ορεινή Κορινθία και συνομίλησε με κτηνοτρόφους που πλήττονται από την πανώλη, ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα σχετικό σποτ, γράφοντας: «Δίπλα στους κτηνοτρόφους μας στην ορεινή Κορίνθια που πλήττονται από την πανώλη, όπως σε όλη την Ελλάδα. Κραυγή αγωνίας από ανθρώπους που έχουν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους».

«Τρία πράγματα φέρνω στο τραπέζι. Σχέδιο, το οποίο λέω Αναγέννηση. Εμπειρία. Και εγγυώμαι την ενότητα. Αυτά συν το γεγονός ότι είμαι στην πολιτική επειδή αγαπώ την πολιτική και δεν με κρατάει κανένας» απάντησε όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha», στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, με τη δημοσιογράφο Μαρία Νικόλτσιου, για τους λόγους για τους οποίους είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο κ. Γερουλάνος ανέφερε: «Η αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που μπορεί να οδηγήσει και στην αναγέννηση της πατρίδας. Δηλαδή να λυθούν οι παθογένειες, οι οποίες ταλανίζουν το σύστημα. Για αυτό, πιστεύω ότι το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να βεβαιωθούμε ότι οι αποφάσεις έρχονται όσο πιο κοντά στον πολίτη γίνεται και υπάρχει συντονισμός στις τοπικές κοινωνίες και στις τοπικές οικονομίες».

Ο κ. Γερουλάνος προχώρησε και στην ανάρτηση ενός σποτ, με το οποίο προσκαλεί τον κόσμο να παρακολουθήσει την διαδικτυακή παρουσίαση του σχεδίου του για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι, ημέρα της επετείου ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ.

Παύλος ΓερουλάνοςΠΑΣΟΚειδήσεις τώρα