Πολιτική|03.09.2024 12:00

Πολάκης: Επιστρέφει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Νίκος Σβέρκος

Ραγδαίες είναι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο Παύλος Πολάκης επανεντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασσούλα, με την οποία ανακοινώνεται η επιστροφή του βουλευτή Χανίων στην ΚΟ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Πολάκης είχε διαγραφεί από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ τον περασμένο Ιούλιο, μετά το ξέσπασμα της Αθηνάς Λινού για τα σχόλια που έκανε ο κ. Πολάκης κατά της συνεργάτιδας του κ. Γεωργιάδη σε συνεδρίαση  της κοινοβουλευτικής επιτροπής. Ακολούθησε όμως η διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την Κ.Ο. για όσα συνέβησαν αναφορικά με το Ινστιτούτο Prolepsis, με την ίδια να προχωρά σε αποστολή εξωδίκου προς τον κ. Πολάκη που την κατηγορούσε.  

Ωστόσο, λίγες εβδομάδες μετά και με τον ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται σε βαθιά εμφυλιακό κλίμα, ο πρόεδρος του κόμματος εισηγείται την επανένταξη του κ. Πολάκη στην ΚΟ και πλέον μένει να φανεί αν πρόκειται για μία απόδειξη συμφιλίωσης ανάμεσα στην «προεδρική» πλευρά του κόμματος και στον βουλευτή Χανίων ενόψει της κρίσιμης Κεντρικής Επιτροπής.

ΣΥΡΙΖΑΒουλήΠαύλος ΠολάκηςΚοινοβουλευτική ΟμάδαΣτέφανος Κασσελάκης