Πολιτική|05.09.2024 18:24

Νέα Αριστερά για Γεωργιάδη: Κάνει «τσαμπουκάδες» σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό

Newsroom

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης αντί να σκύψει στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν το προσωπικό και οι δομές στον χώρο της υγείας περιφέρεται στα νοσοκομεία και κάνει «τσαμπουκάδες» σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Αριστερά με αφορμή την ένταση ανάμεσα σε γιατρό του νοσοκομείου «Παπανικολάου» και τον υπουργό Υγείας.

«Τελευταίο παράδειγμα σήμερα όπου στράφηκε με απολυταρχικό ύφος κατά του προέδρου της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Θεσσαλονίκης (ΕΝΙΘ) και γιατρού στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», Χρήστου Καραχρήστου. Ο πρόεδρος της ΕΝΙΘ του ζήτησε το αυτονόητο: ενίσχυση των νοσοκομείων και προσλήψεις. Ο κ. Γεωργιάδης φυσικά δεν έκατσε να συζητήσει τίποτα. Τους είπε «δεν σηκώνω τέτοια εγώ» και ότι «αυτά τα αριστερά τα βαριέμαι», σημειώνει.

«Ο κ. Γεωργιάδης πάντως μέσα στην αμετροέπεια του αναγνώρισε μια αλήθεια: ότι το στοίχημα της ενίσχυσης της δημόσιας υγείας και περίθαλψης είναι χαμένη υπόθεση για τη Νέα Δημοκρατία και ότι μπορεί να κερδηθεί μόνο από την Αριστερά», τονίζει το γραφείο Τύπου της Νέας Αριστεράς.

Νέα Δημοκρατίαγιατρόςειδήσεις τώραΝέα αριστερά