Πολιτική|07.09.2024 16:00

Πολάκης: Καταθέτει υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Νίκος Σβέρκος

Ο Παύλος Πολάκης δήλωσε στην Κεντρική Επιτροπή ότι θα βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής Χανίων πάντως, δεν μίλησε για πρόταση μομφής, αλλά ζήτησε παραίτηση του Στέφανου Κασσελάκη και εκλογές από τη βάση του κόμματος. Ζήτησε επίσης όλα τα στελέχη και οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ να παραμείνουν την επόμενη μέρα. 

Πάντως, πληροφορίες από το περιβάλλον του, αναφέρουν πως ο κ. Πολάκης αναμένεται να υπερψηφίσει την πρόταση μομφής των «100» κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο Πολάκης παραμένει σε κάθε περίπτωση στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο βουλευτής, μίλησε επίσης για το αναγκαίο (κατ αυτόν) πρόγραμμα που πρέπει να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ ξεκαθάρισε ότι σε κάθε περίπτωση εκείνος θα παραμείνει στο κόμμα την επόμενη μέρα

«Δεν κάνει για πρόεδρος ο Κασσελάκης»

Ο Παύλος Πολάκης επέκρινε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στην θυελλώδη κεντρική επιτροπή σημειώνοντας: «Πίστεψα στον Κασσελάκη και τον στήριξα αλλά έπεσα έξω. Δεν κάνει για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ».

Στην ομιλία του, ο κ Πολάκης αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη ανέφερε επίσης «Σύντροφε πρόεδρε δεν μπορείς για αυτό προχώρησε σε προκήρυξη εκλογών. Για αυτό θα είμαι υποψήφιος», ενώ τον κατηγόρησε για «διχαστική ομιλία».

Απαντώντας στην κριτική κασσελακη ότι κάνει και αυτός πολιτική lifestyle και μάλιστα «ανδρικής σχολής», ανέφερε: «Εγώ τη Δώρα (σ.σ. τη σύζυγό του) δεν την ανέβασα σε καμία προεκλογική ομιλία»

Το βίντεο της ομιλίας του Παύλου Πολάκη

 


ΣΥΡΙΖΑΠαύλος ΠολάκηςΣτέφανος Κασσελάκης