Πολιτική|09.09.2024 09:50

Πέτρος Παππάς για Νίκο Παππά: Δεν μπορεί να εκπροσωπείται ο ΣΥΡΙΖΑ από κάποιον που δεν έχει εκλεγεί ως πρόεδρος

Newsroom

Για «οργισμένη βάση» του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς μετά τις εξελίξεις στο κόμμα και την πρόταση μομφής στον Στέφανο Κασσελάκη. Ο ίδιος χαρακτήρισε το κόμμα «αχταρμά» και επίσης τόνισε: «Καραγκιοζιλίκια να ψηφίζουν οι μισοί στην κάλπη και οι άλλοι μέσω τηλεφώνου».

«Δεν μπορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να έχει αντιβασιλεία και να πορεύεται για μήνες μέχρι την πλήρη πολιτική του απαξίωση», σημείωσε στη συνέχεια.

Αναφερόμενος στον Νίκο Παππά είπε ότι «δεν μπορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για πολύ καιρό να εκπροσωπείται από κάποιον που δεν έχει εκλεγεί ως πρόεδρος».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελείται από ψηφοφόρους που προέρχονται κυρίως από το ΠΑΣΟΚ, βιώνουν μία κατάσταση εδώ και μία 10ετία στον ΣΥΡΙΖΑ όπου μία μικρή ομάδα προερχόμενη από ένα 3% καταδυναστεύει στην πραγματικότητα την πλειοψηφία των στελεχών και δεν αφήνει να εκφραστεί η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ», συνέχισε.

Πρόσθεσε πως πρέπει να υπάρχει μία πλατφόρμα που να κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ κανονικό κόμμα. «Ένα κόμμα που να μπορεί να διαγράφει ο πρόεδρος τους υβριστές του άμεσα».

ΣΥΡΙΖΑΠΑΣΟΚΝίκος Παππάςειδήσεις τώραΣτέφανος Κασσελάκης