Πολιτική|09.09.2024 19:56

ΠΑΣΟΚ: 14.000 υπογραφές κατέθεσε ο Κατρίνης - «Απάντηση σε κάθε προσπάθεια χειραγώγησης και ελέγχου»

Newsroom

Πριν από λίγο, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης κατέθεσε στην ΕΔΕΚΑΠ 14.000 υπογραφές μελών, στελεχών του ΠΑΣΟΚ, που στηρίζουν την υποψηφιότητα του, ξεπερνώντας κατά πολύ το όριο των 5.000 υπογραφών που απαιτούνται- με βάση του καταστατικό.

Ο Μιχάλης Κατρίνης σε δήλωση που έκανε ευχαρίστησε όσους τον στηρίζουν, αφήνοντας ταυτόχρονα αιχμές για προσπάθειες χειραγώγησης των εκλογών. 

Αιχμές για απόπειρα χειραγώγησης

«Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ‘’ευχαριστώ’’ στους 14.000 πολίτες που υπέγραψαν και στηρίζουν  την υποψηφιότητα μου. Η αγάπη και η εμπιστοσύνη τους είναι η δύναμη μου. Η συμμετοχή των πολιτών είναι η δύναμη του ΠΑΣΟΚ.  Είναι η απάντηση σε κάθε προσπάθεια χειραγώγησης και ελέγχου. Συνεχίζουμε, με αισιοδοξία και ελπίδα, για μια μεγάλη παράταξη, δημοκρατική και νικηφόρα», είπε χαρακτηριστικά. 

Ενόψει των εσωκομματικών εκλογών, που θα πραγματοποιηθούν στις 7 Οκτωβρίου, οι 7 υποψήφιοι οργώνουν την Ελλάδα, μεταφέροντας το μήνυμα των υποψηφιοτήτων τους στους φίλους και τα μέλη του κόμματος.


ΠΑΣΟΚεκλογέςΜιχάλης Κατρίνηςειδήσεις τώρα