Πολιτική|10.09.2024 20:10

ΔΕΘ 2024 - Ανδρουλάκης: «Χρειάζεται μια ισχυρή προοδευτική δύναμη που θα είναι αυριανή κυβέρνηση»

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Ανδρουλάκης (EUROKINISSI
Ανδρουλάκης (EUROKINISSI
Ανδρουλάκης (EUROKINISSI
Ανδρουλάκης (EUROKINISSI
Ανδρουλάκης (EUROKINISSI
Ανδρουλάκης (EUROKINISSI

Τριήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, με αφορμή την 88η ΔΕΘ.

Το πρωί της Τρίτης (10/9) ο κ. Ανδρουλάκης συναντήθηκε με τον δήμαρχο Θερμαϊκού, Θ. Τζέκο, ενώ το απόγευμα είχε συνάντηση με τη διοίκηση της Helexpo-ΔΕΘ και στη συνέχεια επισκέφθηκε τα περίπτερα της Έκθεσης, όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με εκθέτες και επισκέπτες.

«Η δημοκρατική παράταξη επιστρέφει δυναμικά και αύριο από το βήμα της 88ης ΔΕΘ θα περιγράψει έναν άλλον πολιτικό δρόμο, διότι η πατρίδα έχει ανάγκη από μια ισχυρή προοδευτική δύναμη η οποία θα είναι η αυριανή κυβέρνηση απέναντι στη Νέα Δημοκρατία», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και εκ νέου υποψήφιος, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την επίσκεψη του στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης.

«Θέλουμε μία Ελλάδα ανταγωνιστική και μία κοινωνία δικαιότερη»

«Δυστυχώς, βρισκόμαστε σε μία εποχή όπου τα εμπορικά ελλείμματα αυξάνουν, οι ανισότητες αυξάνουν και η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων κατακρημνίζεται. Αυτά δεν μπορεί να τα πεις αποτελέσματα μιας επιτυχούς οικονομικής πολιτικής», είπε ο κ. Ανδρουλάκης και πρόσθεσε: «Γι αυτό αύριο, από το βήμα της 88ης ΔΕΘ, θα περιγράψουμε έναν άλλο πολιτικό δρόμο. Υπεύθυνο, προοδευτικό, που θα δημιουργήσει μία Ελλάδα ανταγωνιστική και μία κοινωνία δικαιότερη, απέναντι σε μια συντηρητική πολιτική η οποία ψαλιδίζει τις ευκαιρίες μιας σύγχρονης Ελλάδας, γι αυτό συνεχίζουν χιλιάδες Ελληνόπουλα να παίρνουν το δρόμο για το εξωτερικό, το Εθνικό Σύστημα Υγείας να καταρρέει και χιλιάδες Ελληνες πολίτες να βυθίζονται στην απελπισία.

Μπορούμε να καταφέρουμε. Χρειάζεται κόπος, αγώνας, προσπάθεια, αλλά είμαι σίγουρος ότι η δημοκρατική παράταξη επιστρέφει δυναμικά. Επιστρέφει δυναμικά, διότι ο τόπος, η πατρίδα, ο λαός έχουν ανάγκη από μία ισχυρή προοδευτική δύναμη. Μία προοδευτική δύναμη που θα είναι η αυριανή κυβέρνηση του τόπου απέναντι στη Νέα Δημοκρατία».

Την Τετάρτη (11/9) στις 19:30 θα απευθύνει την ομιλία του στο πλαίσιο της 88ης ΔΕΘ στο συνεδριακό κέντρο «Ι.Βελλίδης» και την Πέμπτη (12/9) θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ (Αίθουσα Ριάδης, εντός ΔΕΘ).

ΠΑΣΟΚΔΕΘειδήσειςειδήσεις τώραΝίκος ΑνδρουλάκηςΔΕΘ 2024