Πολιτική|11.09.2024 13:47

Τζάκρη: Η ίδια γραφειοκρατία που γκρέμισε πέρυσι και τον Τσίπρα γκρέμισε τώρα τον Κασσελάκη

Newsroom

Σαφέστατες αιχμές κατά των 87 αλλά και για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε στην ψηφοφορία για την πρόταση μομφής κατά του Στεφανου Κασσελάκη άφησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη. 

«Η γραφειοκρατία, δηλαδή οι 87, ήταν οι ίδιοι που γκρέμισαν πέρυσι και τον Αλέξη Τσίπρα και τώρα πράττουν το ίδιο με τον Στέφανο Κασσελάκη. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι με τις ίδιες λογικές, αλλά τώρα λέγονται 87», είπε χαρακτηριστικά. 

«Αυτό κορυφώθηκε στην Κεντρική Επιτροπή, όπου τα 2/3 των μελών ψήφισαν με μυστική διαδικασία και το 1/3 επωνύμως και φανερά από το τηλέφωνο. Επομένως, πρόκειται για μια διαδικασία προβληματική και ερμαφρόδιτη, που δεν τη λες και άρτια, χωρίς ιστορικό προηγούμενο», πρόσθεσε η Θεοδώρα Τζάκρη.

«Ο Κασσελάκης θα είναι υποψήφιος»

Σχετικά με το αν θα θέσει υποψηφιότητα ο Στέφανος Κασσελάκης για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, είπε «Μιλάω καθημερινά μαζί του. Ο πρόεδρος μας αναμένει τις οριστικές αποφάσεις του οργάνου. Η δίκη μου εκτίμηση είναι ότι θα είναι υποψήφιος. Αυτό για το νέα κόμμα είναι προβοκάτσια». 

Η Θεοδώρα Τζάκρη κάρφωσε και τον Παύλο Πολάκη, κατηγορώντας τον ότι «επέλεξε να συνταχθεί με τους 87, αυτούς δηλαδή που μέχρι πρότινος ζητούσαν τη διαγραφή του από το κόμμα».

Τέλος, εξέφρασε τη διαφωνία της με τη διεξαγωγή του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ στις 1-3 Νοεμβρίου. 

ΣΥΡΙΖΑΠαύλος ΠολάκηςΘεοδώρα Τζάκρηειδήσεις τώραΣτέφανος Κασσελάκης