Πολιτική|11.09.2024 19:33

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης ενεργοποίησε δίαυλο επικοινωνίας με στελέχη και «ζυγίζει» την επόμενη κίνηση

Newsroom

Οι αποφάσεις της Πολιτικής Γραμματείας και η οριστικοποίηση του χρονοδιαγράμματος για τις εσκωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ ξεκλειδώνουν τις προθέσεις του Στέφανου Κασσελάκη για τη συνέχεια.

Σήμερα, ξεκίνησε συσκέψεις με του συνεργάτες του, ενεργοποίησε δίαυλο επικοινωνίας με στελέχη του κομματικού μηχανισμού και των οργανώσεων που είχαν ταχθεί στο πλευρό του. Παράλληλα, αφουγκράζεται τη βάση και ετοιμάζεται να ανακοινώσει τις αποφάσεις του, όπως ανέφερε ο Χρήστος Τσιγουρής στο κεντρικό δελτίο του OPEN.

«Ζυγίζει»  τις επόμενες κινήσεις του

Αυτές οι πληροφορίες δείχνουν ότι το σενάριο της αποχώρησης του από την πολιτική σκηνή απομακρύνεται. Μένουν έτσι οι δυο εκδοχές. Είτε να διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία του κόμματος, συμμετέχοντας στην κούρσα όπως τον συμβουλεύουν βουλευτές που πήραν το μέρος του πριν από ένα χρόνο. Είτε να ξεκινήσει μια ξεχωριστή πολιτική διαδρομή στον βαθμό που θεωρεί ότι μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να επιφέρει τις αλλαγές που θα ήθελε να φέρει.

Πάντως υπάρχει επιρροή του Στέφανου Κασσελάκη στη βάση του κόμματος, όπως υποστηρίζει ο Χρήστος Τσιγουρής και πολλοί που σκέφτονται να εκδηλώσουν υποψηφιότητα περιμένουν πως θα τοποθετηθεί ο ίδιος και στη συνέχεια θα ανοίξουν τα δικά τους χαρτιά.

ΣΥΡΙΖΑεκλογέςειδήσειςειδήσεις τώραΣτέφανος Κασσελάκης