Πολιτική|12.09.2024 10:25

Γεωργιάδης: Είχα προβλέψει πως τον Κασσελάκη θα τον φάνε - Ο Παππάς είναι ο Ρασπούτιν του ΣΥΡΙΖΑ

Newsroom

Αιχμηρά σχόλια για τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε, μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή Ώρα Ελλάδος ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης λέγοντας μεταξύ άλλων πως είχε προβλέψει την πτώση του Στέφανου Κασσελάκη από την προεδρία, ενώ εξαπέλυσε πυρά και στον Νίκο Παππά, σχολιάζοντας πως «αυτός είναι ο αληθινός Ρασπούτιν του ΣΥΡΙΖΑ και όχι ο Παπαγγελόπουλος».

«Κάθε κίνηση του Κασσελάκη ήταν λάθος - Τον έφαγαν»

Αρχικά, ερωτώμενος σχετικά με νέες εσωκομματικές εκλογές στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Γεωργιάδης είπε: «όλο αυτό έχει αρχίσει να γίνεται κωμωδία. Την μια οι 53, οι 8, οι 16, η ομπρέλα, ο Πολάκης, η Τζάκρη από δω, η Νοτοπούλου από κει... Έχω πραγματικά μπερδευτεί. Είχα προβλέψει πως τον Κασσελάκη θα τον φάνε. Έκανα λάθος γιατί ήταν πιο γρήγορη η εξέλιξη. Το βαθύ κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ την εκλογή Κασσελάκη δεν την αποδέχτηκαν ούτε ένα 24ωρο. Ήταν για αυτούς ένα πολύ μεγάλο σοκ όπως και για όλο το πολιτικό σύστημα. Ήρθε από έξω και πήρε ένα κόμμα μεγάλο, ήταν πραγματικά περίεργο. Έκανε και αυτός ότι μπορούσε για να τον φάνε. Με την πολιτική είναι άσχετος. Δεν τον λέω χαζό, αλλά πολιτικά άσχετο. Και εγώ δεν μπορώ να γίνω μπασκετμπολίστας. (...) Πήρε μια πολύ μεγάλη θέση, δύσκολη, σε ένα κόμμα χαώδες και τα έκανε όλα λάθος. Κάθε κίνηση που έκανε ήταν λάθος».

«Ο Παππάς είναι ο πραγματικός Ρασπούτιν του ΣΥΡΙΖΑ»

Παράλληλα εξαπέλυσε τα βέλη του και κατά του Νίκου Παππά, λέγοντας πως είναι ένα πρόσωπο για case study. «Από το ναδίρ του δικαστηρίου και την καταδίκη 13-0, τώρα εκπροσωπεί την αξιωματική αντιπολίτευση στη ΔΕΘ. Δεν είναι και τόσο εύκολο αυτό», είπε, και επισήμανε πως «και με την ψήφο του έφαγε τον Κασσελάκη». 

«Είναι φοβερός, τον παραδέχομαι, ο άνθρωπος είναι Ρασπούτιν. Ο πραγματικός Ρασπούτιν τελικά του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν ο Παπαγγελόπουλος αλλά αυτός. Να είναι τώρα ο Κασσελάκης και να συνειδητοποιείς όταν ανοίγουν οι κάλπες, που του κάνανε και αυτό με το μυστικό για να τον μπερδέψουν, ότι τελικά σε έχουν πουλήσει οι δικοί σου από πίσω. Φοβερό».

ΣΥΡΙΖΑΆδωνις ΓεωργιάδηςΝίκος Παππάςυγείαειδήσεις τώραΣτέφανος Κασσελάκης