Πολιτική|13.09.2024 17:00

Ανδρουλάκης από Ιεράπετρα: «Θα δώσω μάχη για να ανατραπεί η πολιτική του Μητσοτάκη»

Newsroom

Τους πολίτες να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ προκειμένου να ανατραπεί η συντηρητική πολιτική που εφαρμόζει η Νέα Δημοκρατία κάλεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης από την Ιεράπετρα, όπου συναντήθηκε με μέλη και φίλους του κόμματος. 

«Είδαμε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης τον κ. Μητσοτάκη μακριά από την πραγματικότητα, να ανακοινώνει μέτρα που δεν λύνουν κανένα πρόβλημα, μέτρα μπαλώματα» είπε ο κ. Ανδρουλάκης, συμπληρώνοντας ότι ο ίδιος έβαλε οκτώ εθνικούς στόχους, «που εάν μας δώσει τη δύναμη ο λαός να είμαστε η επόμενη προοδευτική κυβέρνηση και υλοποιήσουμε αυτό το σχέδιο, η ζωή των Ελλήνων θα βελτιωθεί άμεσα».

«Η ΝΔ απογοήτευσε τον ελληνικό λαό»

«Οι άνθρωποι ζουν μια πολύ δύσκολη καθημερινότητα, χωρίς γιατρούς, χωρίς νοσηλευτές και με τεράστιες ελλείψεις. Η Νέα Δημοκρατία απογοήτευσε τον ελληνικό λαό. Της έδωσε ο λαός την ευκαιρία το 2019, νέα ευκαιρία το 2023 και αντί να βελτιωθεί η θέση της Ελλάδας, είμαστε σήμερα στη δεύτερη χειρότερη θέση σε αγοραστική δύναμη σε όλη την Ευρώπη. Τα κέρδη των ολίγων γίνονται περισσότερα και οι μισθοί πέφτουν συνεχώς, διότι ο πληθωρισμός τρώει το οικογενειακό εισόδημα. Χρειάζεται λοιπόν η χώρα μας μια άλλη πολιτική. Θα δώσω λοιπόν όλες μου τις δυνάμεις για να ανατραπεί η σημερινή δύσκολη κατάσταση και η σημερινή συντηρητική πολιτική του κ. Μητσοτάκη», συνέχισε. 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε και στο αυξημένο κόστος ζωής όπως και το κόστος παραγωγής, αλλά και το παράδοξο, όπως τόνισε, που δεν είναι άλλο από το ότι «ο λαός με τη δεύτερη χειρότερη αγοραστική δύναμη πληρώνει τα δεύτερα περισσότερα χρήματα για την υγεία, σε όλη την Ευρώπη».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα επισκεφθεί τη Σητεία, ενώ το βράδυ θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λασιθίου, στον Άγιο Νικόλαο.

ΠΑΣΟΚειδήσεις τώραΝίκος Ανδρουλάκης