Πολιτική|17.09.2024 18:04

«Βγήκαν τα μαχαίρια» στο ΠΑΣΟΚ: Διαφωνούν οι υποψήφιοι αρχηγοί για τους όρους της τηλεμαχίας

Αλέξανδρος Διαμάντης

Κόντρα για τους όρους κάτω από τους οποίους θα διεξαχθεί η επικείμενη τηλεμαχία έχει ξεσπάσει στη Χαριλάου Τρικούπη.

Ειδικότερα, στη σημερινή συνάντηση των εκπροσώπων των υποψηφίων ναι μεν συμφωνήθηκαν οι θεματικές ενότητες, ωστόσο εκκρεμούν οι ακριβείς κανόνες του απευθείας διαλόγου που έχει προταθεί από τον Νίκο Ανδρουλάκη να έχουν οι υποψήφιοι μεταξύ τους.

«Η απευθείας ανταλλαγή απόψεων θα αναβαθμίσει την εσωκομματική διαδικασία»

Η πλευρά του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη κατέθεσε την πρόταση να δίνεται η δυνατότητα για έναν δίλεπτο απευθείας αδιαμεσολάβητο διάλογο, ωστόσο αυτό δεν έγινε δεκτό. Κι αυτό διότι ορισμένοι προέβαλαν το επιχείρημα ότι πιθανώς να υπάρξουν λεκτικές παρεκτροπές κατά τον διάλογο. 

«Η  απευθείας ανταλλαγή απόψεων αναμφίβολα θα αναβαθμίσει την εσωκομματική διαδικασία, θα ενισχύσει το ενδιαφέρον των πολιτών, θα είναι κέρδος για την παράταξη και η έως τώρα δημόσια παρουσία όλων των υποψηφίων εγγυάται έναν ευπρεπή και δημιουργικό διάλογο. Όπως εξάλλου και ο συντονισμός της δίλεπτης συζήτησης εκ μέρους των δημοσιογράφων ώστε να εξασφαλιστεί η ισοτιμία χρόνου», ανέφεραν κύκλοι του Ν. Ανδρουλάκη.

Οι εκπρόσωποι των υποψηφίων θα συναντηθούν και αύριο προκειμένου να βρουν κοινό τόπο.

Παύλος ΓερουλάνοςΠΑΣΟΚντιμπέιτειδήσειςΆννα ΔιαμαντοπούλουτηλεμαχίαΝάντια ΓιαννακοπούλουΜιχάλης Κατρίνηςειδήσεις τώραΝίκος ΑνδρουλάκηςΧάρης Δούκας