Πολιτική|25.09.2024 10:00

Μαύρος για debate ΠΑΣΟΚ: Πώς πήγε ο κάθε υποψήφιος - «Όλοι είχαν να αντιμετωπίσουν τους δαίμονες τους»

Newsroom

«Δεν μπορώ να πω πως κέρδισε κάποιος ξεκάθαρα» τόνισε για το χτεσινοβραδινό debate των υποψηφίων για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ο Διευθύνων Σύμβουλος της MRB, Δημήτρης Μαύρος, μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN. Όπως εξήγησε οι υποψήφιοι ήταν όλοι καλά προετοιμασμένοι και δεν υπάρχει τεράστιες αποστάσεις μεταξύ τους. «Υπήρχε μια κλιμάκωση» ενώ όπως είπε «υπήρξαν δυο απροετοιμασιές, αλλά ο κόσμος δεν στέκεται σε αυτό».

Πώς πήγε κάθε υποψήφιος σύμφωνα με τον Μαύρο

Σύμφωνα με την εκτίμηση του κ. Μαύρου, ο Νίκος Ανδρουλάκης φάνηκε πολύ καλύτερος από τι γνωρίζαμε σε αυτό το debate. «Ο κ. Ανδρουλάκης είναι ένας άνθρωπος που δεν τον είχα συνηθίσει να έχει το ταλέντο να κάνει ελιγμούς σε τέτοιους είδους debate. Εξελίσσεται και αυτό φάνηκε. Ο κ. Ανδρουλάκης νιώθει ενδεχομένως μια μικρή αγανάκτηση, ότι δεν αφήσαμε να πανηγυρίσουμε την ήττα της ΝΔ και επιτεθήκατε όλοι μαζί. Ναι κάποιες στιγμές πήγε να θυμώσει, μπορεί και να ήταν σχεδιασμένο». 

Για τον Παύλο Γερουλάνο ο κ. Μαύρος είπε ότι «έβγαλε αυτό του ευπατρίδη της πολιτικής. Αυτό που είναι πλεονέκτημα μπορεί και να είναι μειονέκτημα. Το κείμενό του όμως ήταν σωστό».

Στη συνέχεια σχολίασε τον Χάρη Δούκα λέγοντας πως «ήταν πιο καλός μαθητής ενώ τον έχουμε συνηθίσει πιο εκρηκτικό και αυτό ήταν αντίθετο με τις προσδοκίες του κόσμου».

«Καλός σε σχέση με τις προσδοκίες ήταν ο κ. Κατρίνης. Η κ. Άννα Διαμαντοπούλου αισθανόταν σαν να έχει πάνω της ένα λεκέ. Έβγαινε μια αμηχανία. Η κ. Νάντια Γιαννακοπούλου χθες ήταν γνήσια γιατί και το βράδυ των ευρωεκλογών ήταν από τις πρώτες που εξερράγη» πρόσθεσε.

«Όλοι είχαν να αντιμετωπίσουν τους δαίμονες τους και φρόντισαν οι υπόλοιποι συνυποψήφιοι να τους βγάλουν στην επιφάνεια. Αυτό έγινε προς το τέλος του debate όταν άρχισαν να μιλάνε για το ΠΑΣΟΚ, την 6η θεματική. Εκεί ανοίχτηκαν τα σεντούκια και τα όπλα, απλά δεν ξέρω πόσοι παρακολουθούσαν κατά τη 1 το βράδυ, οπότε πιθανά να μην ακούστηκαν κάποια δύσκολα πράγματα» κατέληξε ο κ. Μαύρος εκτιμώντας τη βραδιά.

debateΝίκος ΑνδρουλάκηςΝάντια ΓιαννακοπούλουΠΑΣΟΚΠαύλος ΓερουλάνοςΧάρης ΔούκαςΆννα ΔιαμαντοπούλουΜιχάλης Κατρίνηςειδήσεις τώρα