Πολιτική|26.09.2024 15:00

Κόντρα Δούκα-Ανδρουλάκη: «Συνεργάτες του μου επιτίθενται» - «Ας μην ψάχνουν κάποιοι σωσίβιο σε μια τεχνητή πόλωση»

Αλέξανδρος Διαμάντης

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Χάρη Δούκα και τον Νίκο Ανδρουλάκη, με αφορμή, όπως καταγγέλλει ο Δήμαρχος Αθηναίων επίθεση των troll του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ προς τον ίδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χάρης Δούκας αναφέρεται σε συγκεκριμένους ανθρώπους, υποστηρικτές του Νίκου Ανδρουλάκη αλλά και σε σελίδες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

«Το ποτήρι ξεχείλισε.Εδώ και πάρα πολύ καιρό στενοί συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη μου επιτίθενται με τη ρητορική της δεξιάς και της ακροδεξιάς», σημειώνει σε ανάρτηση του ο Δήμαρχος Αθηναίων. 

«Καταλαβαίνω ότι ενόχλησα, ειδικά μετά το debate, γιατί απάντησα σε όλες τις επιθέσεις που δέχθηκα και κατέθεσα συγκεκριμένες προγραμματικές προτάσεις. Η επίθεση τους έκτοτε μετατράπηκε σε μία ακραία εργολαβία δολοφονίας χαρακτήρα. Έφτασαν στο σημείο να αναπαράγουν αυτούσια τη λάσπη που τροφοδοτεί το Μαξίμου σε βάρος μου.Το δηλητήριο πρέπει να σταματήσει, εδώ και τώρα, γιατί υπονομεύει την αναγκαία ενότητα του ΠΑΣΟΚ», συμπληρώνει. 

Ο Χάρης Δούκας καλεί τον συνυποψήφιο του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ,  Νίκο Ανδρουλάκη να πάρει θέση αλλιώς, 'όπως λέει «θα είναι συνυπεύθυνος».

«Όσο με αφορά εγώ θα συνεχίσω τον αγώνα μου μαζί με τους προοδευτικούς και δημοκράτες πολίτες για την προοπτική νίκης του ΠΑΣΟΚ και της δημοκρατικής παράταξης, χωρίς να καταφεύγω σε παρόμοιες τακτικές, όπως έπραξα μέχρι σήμερα», καταλήγει. 

Η απάντησή κύκλων Ανδρουλάκη  

Από την πλευρά του ο Νίκος Ανδρουλάκης, μέσω κύκλων του τόνισε ότι «Κανένας στενός συνεργάτης του κ. Ανδρουλάκη δεν έχει καταφερθεί με ανάρμοστο τρόπο εναντίον κανενός υποψηφίου. Καλό θα είναι να περιφρουρήσουμε όλοι μας ανεξαιρέτως μια διαδικασία, που οι πάντες αναγνωρίζουν ότι εξελίσσεται σε κλίμα πολιτικού πολιτισμού.  Ας μην ψάχνουν κάποιοι σωσίβιο σε μια τεχνητή πόλωση.

ΠΑΣΟΚΧάρης Δούκαςειδήσεις τώραΝίκος Ανδρουλάκης