Πολιτική|26.09.2024 19:48

Άγρια κόντρα Κωνσταντοπούλου - Μαρκόπουλου: «Είστε γυμνοσάλιαγκας - Ασκεί bullying»

Αλέξανδρος Διαμάντης

Άγρια κόντρα ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στην Πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Μαρκόπουλο, με την κυρία Κωνσταντοπούλου να αποκαλεί τον γαλάζιο βουλευτή… γυμνοσάλιαγκα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποκάλεσε ειρωνικά «παλικαράδες» τους 11 γαλάζιους που κατέθεσαν την ερώτηση για τα κόκκινα δάνεια, με τον Δημήτρη Μαρκόπουλου να απαντά κατηγορώντας την ότι διόρισε τους βουλευτές της, ενώ άφησε να εννοηθεί με χειρονομία πως οι βουλευτές την χειροκροτούν γιατί εκείνη τους «διόρισε».

Κωνσταντοπούλου: Είστε του παρακράτους

«Το άτομο για τη βρώμικη δουλειά είστε, εσείς που ως δήθεν δημοσιογράφος γράφατε ελεγείες για τον Μιχαλολιάκο, εσείς γράφατε κατ΄εντολην ρεπορτάζ για τη Novartis. Είστε εσείς του "παρακράτους στον οποίο ο κ. Μητσοτάκης ανέθεσε τη βρώμικη δουλειά να σκεπάσετε το έγκλημα των Τεμπών…. Μην απειλείτε τους βουλευτές κ. Μαρκόπουλε…. Το πρόσωπο για τη βρώμικη δουλειά», είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας προσθέτοντας ότι εκείνη δεν είναι χοντρόπετση σαν τον κ. Μαρκόπουλο.

«Δεν συμπεριφέρθηκα σαν γυμνοσάλιαγκας»

«Είναι ψηφισμένοι από τον ελληνικό λαό. Εσύ έχεις διορίσει όλη σου την παρέα», είχε τονίσει νωρίτερα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, με την κυρία Κωνσταντοπούλου να σημειώνει: « Ήρθατε να μου πείτε ότι η γιαγιά μου ήταν καθηγήτρια του πατέρα σας, γιατί τότε γλείφατε. Εγώ ουδέποτε συμπεριφέρθηκα σα γυμνοσάλιαγκας. Το πρόσωπο που αναλαμβάνει την βρώμικη δουλειά για τα Τέμπη και σας μαζέψανε. Και τώρα θα σας μαζέψουνε… τον ποιον επιλέγεις, δείχνεις ποιος είσαι».

Η απάντηση Μαρκόπουλου

«Μας ασκεί μπούλιγνκ», ανταπάντησε ο Κ. Μαρκόπουλος,  ενώ φώναζε προς τον πρόεδρο για να «την επαναφέρει στην τάξη» με την ένταση λίγο αργότερα να εκτονώνεται.

Δημήτρης ΜαρκόπουλοςΖωή Κωνσταντοπούλουειδήσεις τώραΒουλή