Πολιτική|26.09.2024 21:27

Νίκος Παππάς: Υπέγραψα την υποψηφιότητα Πολάκη και θα υπογράψω και για Κασσελάκη

Newsroom

Την απόφασή του να υπογράψει τόσο για την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη, όσο και για εκείνη του Παύλου Πολάκη γνωστοποίησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, ξεκαθαρίζοντας ότι και οι δύο τον έχουν στηρίξει και έχουν πιστέψει σε εκείνον.

Ο Νίκος Παππάς ξεκαθαρίζει με την ανάρτησή του πως διαφωνεί σε αρκετά πράγματα όσον αφορά τις εξελίξεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά κάνει σαφές πως σέβεται τη διαδικασία.

«Κάποια πράγματα στη ζωή δεν επιλέγονται μόνο με πολιτικά κριτήρια, αλλά και με ηθικά και ανθρώπινα», καταλήγει ο Νίκος Παππάς.

ΣΥΡΙΖΑ: Η ανάρτηση Νίκου Παππά για τις εσωκομματικές εκλογές

«Πρώτα απ’ όλα, θα ήθελα να αναφέρω ότι η όλη διαδικασία των τελευταίων ημερών με βρίσκει σε πολλά σημεία αντίθετο. Παρ' όλα αυτά, επειδή σέβομαι τη διαδικασία, θα ήθελα. Να διευκρινίσω τα εξής:

Έχω το δικαίωμα να υπογράψω για περισσότερες από μία υποψηφιότητες στις προεδρικές εκλογές του κόμματος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά και τον Αλέξη Τσίπρα, είναι ο άνθρωπος που πίστεψε και πιστεύει σε μένα, όπως το ίδιο κάνω κι εγώ γι’ αυτόν. Τον σέβομαι και τον εκτιμώ απεριόριστα. Γι' αυτό και θα υπογράψω ώστε να διεκδικήσει ξανά την ηγεσία του κόμματος.

Όσον αφορά τον Παύλο Πολάκη, ήταν ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους του κόμματος που με στήριξε έμπρακτα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής μου πορείας και όχι μόνο.

Γι' αυτό λοιπόν, θα υπογράψω και τη δική του υποψηφιότητα, ώστε να είναι υποψήφιος στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές.

Κάποια πράγματα στη ζωή δεν επιλέγονται μόνο με πολιτικά κριτήρια, αλλά και με ηθικά και ανθρώπινα».

 

Νίκος ΠαππάςΣΥΡΙΖΑΠαύλος ΠολάκηςΣτέφανος Κασσελάκηςειδήσεις τώρα